Join Our Whatsapp Group to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Facebook Page to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Telegram Group to Get Latest Updates... : Click Here

Enter Your Email Here To Get Daily Updates Via Email

Search This Website

December 31, 2015

GUNOTSAV - 6 ALL GUJARAT SCHOOLS GUNOTSAV PAPER DATE.

GUNOTSAV - 6 ALL GUJARAT SCHOOLS GUNOTSAV PAPER DATE.


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 22, 2015

GUNOTSAV - 6 NA AAYOJAN ANGE NIYAMAK NO LATEST PARIPATRA DATE :- 22/12/2015

GUNOTSAV - 6 NA AAYOJAN ANGE NIYAMAK NO LATEST PARIPATRA DATE :- 22/12/2015

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Gujarat University Admit Cards for CCC Examinations FOR DATE:- 24 & 25 DECEMBER."


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

SAURASHTRA UNIVERSITY CCC 2015 EXAMINATION. List of the candidates assigned to Saurashtra University ( All Candidates List ) LIST DECLARE."

SAURASHTRA UNIVERSITY 
CCC 2015 EXAMINATION.
List of the candidates assigned to Saurashtra University ( All Candidates List ) LIST DECLARE."  

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Veer Narmad South Gujarat University 2nd Batch Candidate List (27-12-2015)DECLARE.

Veer Narmad South Gujarat University 2nd Batch Candidate List (27-12-2015)DECLARE.

CLICK HERE & DOWNLOAD LIST. 

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

M.S. UNIVERSITY (BARODA) CCC EXAM VENUE AND CANDIDATE LIST (EXAM DATE: 27-DEC-2015) DECLARE."

M.S. UNIVERSITY (BARODA) CCC EXAM VENUE AND CANDIDATE LIST (EXAM DATE: 27-DEC-2015) DECLARE." 
DOWNLOAD DIRECT

 CLICK HERE TO SHOW DETAILS. 


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 21, 2015

ANAND :- GUNOTSAV NA PRASARAN NIMITE 28th BALANCE DAY NI RAJA HOVA CHATA TAMAM SHIKSHAKO NE SHALA AVAVU STUDENT MATE RAJA RAHESE.


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

GUJARAT FORENSIC SCIENCES UNIVERSITY CCC EXAMINATION HALL TICKET : Date: 23rd Dec., 2015 DECLARED.


GUJARAT FORENSIC SCIENCES UNIVERSITY
CCC EXAMINATION HALL TICKET : Date: 23rd Dec., 2015 DECLARED.


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

KHEL MAHAKUMBH REGISTRATION NI RAKAM SCHOOL NE N CHUKAVVA BABAT PARIPATRA.

KHEL MAHAKUMBH REGISTRATION NI RAKAM SCHOOL NE N CHUKAVVA BABAT PARIPATRA.

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

CCC EXAM KYA JILLA NA UMEDVAR NI KAI UNIVERSITY MA LEVASHE TENU LIST & CENTRE WISE CANDIDATES LIST.. CLICK HERE.

CCC EXAM KYA JILLA NA UMEDVAR NI KAI UNIVERSITY MA LEVASHE TENU LIST & CENTRE WISE CANDIDATES LIST.. CLICK HERE.

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 20, 2015

JEE EXAM CANCEL ENGINEERING MATE LEVATI JEE EXAM CANCEL. HAVE GUJCET J GANASHE

JEE EXAM CANCEL ENGINEERING MATE LEVATI JEE EXAM CANCEL. HAVE GUJCET J GANASHE


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

GTU CCC Exam Result Verification and Print Your Personal Result 2015

There are theGTU CCC Exam Result Verification and Print Your Personal Result 2015 for this step use below steps. 

GTU CCC Exam Result Verification and Print Your Personal Result  2015
CCC Exam Result Verification
Print Your Personal Result


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 18, 2015

UPPER PRIMARY 6 TO 8 VIDHYASAHYAK BHARTI 1079 POST 2015 -16.

BREAKING  NEWS : UPPER PRIMARY 6 TO 8 VIDHYASAHYAK BHARTI 1079 POST 2015 -16.


➡ STD 6 TO 8
1079 VACANCIES

➡ MATHS- SCIENCE 458

➡ LANGUAGE 334

➡ SOCIAL SCIENCE 287

💥 ON LINE START  : DATE 23/12/2015 TO 5/1/2016

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 16, 2015

KUTCH - BHUJ :- COLD WAVE NE DYANE LAINE SHALA NA SAMAYMA FERFAR KARVA BABAT

KUTCH - BHUJ  :- COLD WAVE NE DYANE LAINE SHALA NA SAMAYMA FERFAR KARVA BABAT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

SHREST SHIKSHAK PARITOSHIK YOJNA TALUKA , JILLA ANE RAJYA KAKSHAE PARITOSHIK AAPVA BABAT

SHREST SHIKSHAK PARITOSHIK YOJNA TALUKA , JILLA ANE RAJYA KAKSHAE PARITOSHIK AAPVA BABAT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

GUJARAT RAJYAMA PRATHMIK SHALAONA STUDENT MATE MDM ANTARGAT 2015-16 MA COCKING COST NO DAR NAKKI KARVA BABAT

GUJARAT RAJYAMA PRATHMIK SHALAONA STUDENT MATE MDM ANTARGAT 2015-16 MA COCKING COST NO DAR NAKKI KARVA BABAT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

GTU CCC RESULT DECLARE DATE 01 DECEMBER TO 12 DECEMBER

RESULT OF EXAM DATED 01-Dec-2015 - To - 12-Dec-2015 
(DATE OF BIRTH WISE) - use any one following link:






To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Current Affairs Quiz:- Date 16 December 2015

Real Estate (Regulation and Development) Bill, Time’s Person of the Year, and Guinness Book of World records among others.

1.    Real Estate (Regulation and Development) Bill, 2015 was approved by Union Cabinet on 9 December 2015. Which one of the following is not one of the recommendations?
a)    Covers both commercial and residential real estate projects
b)    Establishment of Real Estate Regulatory Authority in State/UTs
c)    Registration of real estate agents with the Authority
d)    Civil Courts allowed to take matters defined in the Bill

2.    UK-India Year of Education and Research that was launched in New Delhi on 9 December 2015 will be celebrated in which year?
a)    2017
b)    2015
c)    2016 
d)    2018

3.    Who of the following was named as 2015 Person of the Year on 9 December 2015 by Time Magazine?
a)    Angela Merkel 
b)    Abu Bakr Al-Baghdadi
c)    Donald Trump
d)    Vladimir Putin

4.    The Supreme Court on 9 December 2015 asked the Union Government to operationalise the Organised Crimes Investigating Agency (OCIA) by 
a)    31 December 2015
b)    1 January 2016
c)    1 April 2016
d)    1 December 2016

5.    Which scheme was in news in the first week of December 2015 for being acknowledged by the Guinness Book of World records as the largest cash transfer programme in terms of number of households?
a)    PAHAL
b)    MNREGA
c)    Beti Bachao Beti Padhao
d)    INSPIRE

6.    Which city was chosen to host the India Aviation Exhibition and Conference Event 2016?
a)    Bengaluru
b)    Hyderbad
c)    New Delhi
d)    Mumbai

7.    Who among the following on 6 December 2015 temporarily relieved himself as the president of World Chess Federation?
a)    Sepp Blatter
b)    Domenico Scala
c)    Riccardo Fraccari
d)    Kirsan Ilyumzhinov

8.    Which country on 4 December 2015 rejoined as a member of the Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC)?
a)    Iran
b)    Kuwait
c)    Indonesia
d)    Venezuela

9.    Which of the following was on 3 December 2015 adjudged as Bank of the Year – India at the Banker Awards 2015 in London?
a)    SBI
b)    ICICI
c)    Yes Bank
d)    IDBI

10.    Identify the legendary cricketer who on 9 December 2015 was awarded with an honorary lifetime membership of Marylebone Cricket Club.
a)    Mahela Jayawardene
b)    Chaminda Vaas
c)    Inzamam-ul-Haq
d)    Glenn McGrath

11.    Which Indian institute on 9 December 2015 bagged a US military contract for research and development on solar powered micro-grid?
a)    Indian Institute of Technology, Delhi
b)    Indian Institutes of Science Education and Research, Mohali
c)    Tata Institute of Fundamental Research, Mumbai
d)    Indian Institute of Science, Bangalore

12.    Identify the youth facilitator associated with the NGO Rubaroo who won the 2016 Queen's Young Leaders award which will be presented by the British monarch at Buckingham Palace in June 2016.
a)    Neha Swain
b)    Neha Advani
c)    Priya Chadha
d)    Vishakha Singh

13.    Which multilateral agency on 8 December 2015 released the Asian Economic Integration Report 2015?
a)    Asian Development Bank
b)    Asian Infrastructure Investment Bank
c)    New Development Bank
d)    World Bank

14.     What was the focus area of the Handbook of Statistics 2015 released by the UNCTAD on 8 December 2015?
a)    Foreign Direct Investment
b)    Special Economic Zones
c)    Exports & Imports
d)    Administrative Reforms

15.  Which of the following on 8 December 2015 became the 10th country to ratify Articles of Agreement of Asian Infrastructure Investment Bank?
a)    Austria
b)    Mongolia
c)    Luxembourg
d)    Singapore


Answers
1-(d)    6-(b)    11-(d)
2-(d)    7-(d)    12-(a)
3-(a)    8-(c)    13-(a)
4-(d)    9-(c)    14-(b)
5-(a)    10-(a)    15-(c)

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

DEVBHOOMI DWARKA :- SCHOLARSHIP NI RAKAM ROKAD MA CHUKAVVA BABAT PARIPATRA.

DEVBHOOMI DWARKA :- SCHOLARSHIP NI RAKAM ROKAD MA CHUKAVVA BABAT PARIPATRA.

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

GGSPM Revenue Talati Recruitment 2015-2016 Notification For 2040 Post

GGSPM Revenue Talati Recruitment 2015-2016 Notification For 2040 Post 
➡Revenue Talati Bharti Online Form Start Today 
➡Online 16/12/2015...02:00 PM to 31/12/2015....11:59 ➡http://ojas.gujarat.gov.in ➡http://gsssb.gujarat.gov.in 
➡Total Vancancy 2480

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

16/12/15 Today's Education News Paper Cutting FOR Teachers - Colleges Student - Parents.

16/12/15  Today's Education News Paper Cutting FOR Teachers - Colleges Student - Parents.


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

December 15, 2015

GTU CCC EXAM OCT-2015 TO NOV-2015 RESULT DECLARE. "


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

ऑनलाइन बनवाएं कलर वोटर आईडी कार्ड, फॉलो करें ये STEPS

ऑनलाइन बनवाएं कलर वोटर आईडी कार्ड, फॉलो करें ये STEPS
ONLINE COLOUR VOTER ID -CARD BANAVA A STEPS NE ANUSARO...
नई दिल्ली।अगर आप 18 साल से ऊपर है और वोटर आईडी कार्ड बनवाना चाहते हैं तो चुनाव आयोग के ऑफिस के महीनों चक्कर लगाने की जरूरत नहीं पड़ेगी। अब आप अपने घर पर बैठकर स्मार्टफोन या लैपटॉप की मदद से कलर वोटर आईडी कार्ड के लिए अप्लाई कर सकते हैं। एक महीने के अंदर आपको अपना वोटर कार्ड मिल भी जाएगा।

स्टेप-1. पर्सनल ई-मेल आईडी होनी चाहिए

वोटर आई-डी कार्ड बनवाने से पहले आपके पास पर्सनल ई-मेल आई-डी और मोबाइल नंबर होना चाहिए, जिससे चुनाव आयोग को आपसे संपर्क करने में आसानी हो। कभी भी ऑफिस की मेल आई-डी आप ना दें। सबसे पहले आपको चुनाव आयोग की वेबसाइट http://eci-citizenservices.nic.in/ पर जाना होगा। यहां न्यू रजिस्ट्रेशन के ऑप्शन पर क्लिक करना होगा।

स्टेप-2. सावधानी से भरें फॉर्म में जानकारी
 
ऑप्शन पर क्लिक करने के बाद आपके सामने एक पेज खुलेगा जिस पर आप अपनी सभी जानकारी को सावधानीपूर्वक भरें। वोटर आईडी कार्ड बहुत ही महत्वपूर्ण होता है इसलिए कोई भी गलत जानकारी भरने से बचें। गलत जानकारी देने पर चुनाव आयोग आपको जेल भी भेज सकता है। इसमें आपको अपनी कलर पासपोर्ट साइज फोटो जो कि व्हाइट बैकग्राउंड में होनी चाहिए वो भी अपलोड करनी होगी।

स्टेप-3. जानकारी को कर सकते हैं चेंज
 
फॉर्म सेव करने के बाद आप इसको सबमिट करेंगे। सबमिट करने के 15 दिन तक आप अपनी डिटेल्स में चेंज कर सकते हैं। आप अपने वोटर आई-डी कार्ड एप्लिकेशन का स्टेटस भी ऑनलाइन चेक भी कर सकते हैं।

स्टेप-4. एक माह में मिलेगा वोटर आई-डी कार्ड
 
जानकारी देने के बाद चुनाव आयोग की तरफ से नियुक्त आपके एरिया का बूथ लेवल ऑफिसर (बीएलओ) आपके घर पर आएगा और जिन डॉक्युमेंट्स को आपने अपलोड किया है उनको चेक करेगा और इन डॉक्युमेंट्स की हार्ड कॉपी को वेरिफाई करने के लिए ले जाएगा। इसके बाद एक माह के अंदर पोस्ट द्वारा आपके घर पर वोटर आई-डी कार्ड पहुंच जाएगा।

स्टेप-5. इन डॉक्युमेंट्स की स्कैन कॉपी करनी होगी अपलोड
 
वोटर आई-डी कार्ड के लिए आपको एड्रेस प्रूफ और आई-डी प्रूफ में अलग-अलग डॉक्युमेंट्स की कॉपी अपलोड करनी पड़ेगी। इसके लिए आप पासपोर्ट, दसवीं की मार्कशीट, बर्थ सर्टिफिकेट, पैन कार्ड, ड्राइविंग लाइसेंस, आधार कार्ड, बैंक की पासबुक, फोन/पानी/बिजली/गैस का बिल, इनकम टैक्स का फॉर्म 16 आदि में से किन्हीं दो डॉक्युमेंट्स की स्कैन कॉपी को अपलोड करना होगा।


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

SABARKANTHA :-PRAGNA ABHIGAM ANTARGAT PRAGNA SHALA NA MUKHYA SHIXAKO NI EK DIVASIYA TALIM BABAT..

SABARKANTHA :-PRAGNA ABHIGAM ANTARGAT PRAGNA SHALA NA MUKHYA SHIXAKO NI EK DIVASIYA TALIM BABAT..

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

BHASHA-MATHS ANE SCIENCENA SHIXAKONI BHARATI THASE 17 MI DECEMBER SUDHI FORM BHARI SAKASE

BHASHA-MATHS ANE SCIENCENA SHIXAKONI BHARATI THASE 17 MI DECEMBER SUDHI FORM BHARI SAKASE

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Categories

NEWS PAPER (351) ANAND (296) NEWS (208) 7th PAY (206) Paripatra (204) VS (112) HTAT (108) CCC (96) ROJGAR SAMACHAR (80) BHARTI (79) GUNOTSAV (79) Job (74) FIX PAY (68) POLICE (68) JUNAGHAD (67) NIYAMAK SHREE (66) MADHYAMIK (63) PRAGNA (62) SANGH (61) BLO (58) TALATI (58) KUTCH (55) GPSC (51) ONLINE TRANSFER (51) TAT (49) Current affairs (48) MDM (48) PANCHMAHAL (47) BANASKATHA (46) JAMNAGAR (46) UPCHARATMAK (45) SURAT (42) CRC/ BRC (41) RAJKOT (39) CURRENT AFAIRS (38) EBC (38) KHELMAHAKUMBH (37) TET - 2 (36) PATAN (35) RESULT (34) ELECTION (33) FIX PAGAR (33) SSC (33) TALIM (33) VADODARA (33) WHATSAPP (33) NEET (32) NMMS (32) PRAVASI (32) KHEDA (31) GK (30) TET - 1 (30) AADHAR CARD (29) MISSION VIDHYA (29) AADHAR DISE (28) BADLI (28) BISAG (28) SSA (28) AVAKAR (27) PRAVETOSAV (27) VIKALP CAMP (27) DAHOD (26) HIGHER SECONDARY (26) MAHESANA (25) TET (25) NADIAD (24) STD - 5 (24) VIDHYASAHAYAK (24) BHAVNAGAR (23) CRC / BRC (23) SABARKANTHA (23) STD - 4 (23) 10 - 11 - 12 RESULT (22) DIGITAL GUJARAT SCHOLARSHIP (22) GSSSB (22) PDF FILE (22) SSC / HSC (22) BANASKANTHA (21) EXCEL FILE (21) LTC (21) PARINAM PATRAK (21) PORBANDAR (21) SCHOLARSHIP (21) TECHNOLOGY (21) AHAMADAVAD (20) AHMADABAD (20) BHARUCH (20) HSC (20) STD - 10 (20) SURENDRANAGAR (20) 15th Aug (19) BHAVANAGAR (19) DEVBHUMI DWARKA (19) GANDHINAGAR (19) INCOM TEX (19) PANCHANG (19) UCHHATAR PAGAR (19) 500 1000 (18) AMRALY (18) BAL MELO (18) Bank Exam (18) EXAM AYOJAN (18) FOREST (18) PENSION (18) GIR SOMNATH (17) IBPS (17) RAILWAY (17) STD - 12 (17) BAOU (16) FREEDOM251 (16) GSRTC (16) NAS (16) NAVSARI (16) PSI (16) SHISYAVRUTI (16) TECNOLOGI (16) ARVALLI (15) AWARD (15) JAVAHAR NAVODAY (15) MORBI (15) PAPER SOLUTION (15) SMC (15) SWACHHTA SAPTAH (15) Std- 8 (15) CRC/BRC (14) EXAM FILE (14) GRANTED SCHOOL (14) GRANTED SECONDARY (14) IMMIGRATION TIMES (14) JIO 4G (14) MAHISAGAR (14) STD - 7 (14) VALASAD (14) AAYOJAN (13) CCC MSU (13) FAJAL (13) LOK SANSAR (13) NAVODAY (13) PF (13) SAURASTRA UNI (13) SIKSHAK JYOT (13) STD - 10 ANSWERKEY (13) 26th Jan (12) BIN SACHIVALAY (12) D.A (12) MAHEKAM (12) RAJA (12) SHIKSHAN SAHAYAK (12) STD-6 (12) V.S.BHARTI 2017 (12) VADODRA (12) 6 TO 8 (11) AAJNO ITIHAS (11) ANSWER KEY (11) BIN ANAMAT (11) CCC RESULT GFSU (11) CPF (11) DA (11) DIVADANDI (11) EKAM KASOTI (11) EXPERT ACADEMY (11) GUJCET (11) KUTCH - BHUJ (11) SEB (11) VACHAN SAPTAH (11) YOG (11) YOGA DAY (11) CBSE RESULT (10) CCC GFSU (10) CHOTAUDEPUR (10) GSEB (10) HIGH COURT (10) IVRS (10) NIOS D.EL.Ed (10) SCIENCE FAIR (10) SISYAVRUTI (10) TV NEWS (10) B.ed (9) BOTAD (9) CCC GUJARAT UNI (9) CCC HNGU (9) CCC RESULT MS UNI (9) CCC SPU (9) DPEO (9) ECO CLUB (9) GRADE (9) HTAT BHARTI (9) INSPIRE (9) JEE (9) NARMADA (9) NIOS D.EL.Ed (9) NON CRIMILEYER (9) POST (9) TET 2 (9) INSPIRE AWARD (8) KHATAKIYA (8) MOGHVARI BHATHA (8) NEWS PARER (8) Online Quiz (8) RAJA NA NIYAMO (8) SETUP (8) STD :- 6 (8) TET - II (8) TET 1 (8) UPSC (8) VIKALP (8) YOU TUBE (8) 10% ANAMAT (7) BADLI FORM (7) BADLI NA NIYAMO (7) BAL SANSAD (7) BANK (7) BUDGET (7) CBSE (7) CCC SAURASHTRA UNI (7) CCC result (7) CM (7) CTET (7) GONOTSAV (7) GPSSB (7) HMAT (7) KACHHUA (7) MADYAMIK (7) MAMALATDAR (7) MATDARYADI (7) MATERNITY LEAV (7) MPHW (7) NPS (7) ONLINE BADLI 2017 (7) PTC (7) SOLUTION (7) SPIPA (7) STD - 3 (7) STD - 8 (7) STD - 9 (7) SWACHCH VIDHYALAY PURASKAR (7) TDS (7) 7 PAY (6) ALL EXAM (6) AMBEDKAR (6) ATD (6) CCC RESULT SAURASTRA (6) CCC VNSGU (6) GODHRA (6) GPF (6) GSERB (6) GUJARAT POLICE (6) HTAT MATIRIALS (6) JAHER RAJAO (6) LEKH (6) LICENCE (6) MEENA KI DUNIYA (6) MODASA (6) NAVI SHIKSHAN NITI (6) NTSE (6) OBC (6) ONLINE ATTENDANCE (6) PALANPUR (6) PANCARD (6) PRESNOTE (6) REMEDIAL (6) RTE (6) SCE (6) STD - 11 (6) TET - I (6) 1 TO 5 (5) 6/7/8 PARINAM PATRAK (5) AHAMDAVAD (5) BANK JOB (5) C.P.ed (5) CCC RESULT GTU (5) CCC RESULT GUJ (5) CCC RESULT SPU (5) DANG (5) DEO (5) DIGITAL GUJARAT (5) DOOT (5) DWARKA (5) GAURAV DIN (5) GYAN SAPTAH (5) HALL TICKET (5) HELTH (5) HTAT FALJO (5) INTERNET GRANT (5) JUTH VIMA (5) LAGHUMATI (5) LC (5) LOK RAKSHAK (5) MANTRI MANDAL (5) MATRUBHASHA (5) NAME - SURMANE - BIRTHDAY (5) OVER SET UP (5) PAGAR GRANT (5) PITRUTVA (5) PUSTAKALAY (5) SATAT GER HAJAR (5) SHIKSHKA JYOT (5) SPORT (5) STD - 1 (5) STD - 1 - 2 (5) STD - 12 ANSWERKEY (5) STD - 2 (5) STD :- 1 (5) TEST (5) TEST PAPER (5) VADH - GHAT (5) smartphone (5) ANDROID (4) APJ (4) BHARTI MELO (4) CCC IITRAM (4) CCC RESULT SOUTH (4) CCC VERI (4) DISE (4) DIVYANG MITRA YOJNA (4) EPF (4) English (4) FACEBOOK (4) FIX (4) GENERAL REGISTER (4) GSSEB (4) GUJARAT UNI (4) GYANKUNJ PROJECT (4) HINDI SEVAK (4) HTAT/TET - 2 (4) IELTS (4) JANVA JEVU (4) JAVAHAR NAVODAY FORM (4) JIVAN SHIKSHAN (4) JOK (4) KGBV (4) MATHS SCIENCE MANDAL (4) NCERT (4) NET (4) PAPER STYLE (4) PASSPORT (4) RIO 2016 (4) RMSA (4) RTI (4) S.T (4) SACHIVALAY (4) SEMESTER (4) SERVIC BOOK (4) SHALAKOSH (4) SPU (4) STD -7 (4) TABIBI (4) TEACHERS JOB (4) TELECONFERENCE (4) TET -1 (4) TIME TABLE (4) VIDHYALAXMI BOND (4) VIMO (4) 1 TO 8 TEST (3) AMITA RAVAL (3) ANTRIK BADLI (3) APPLICATION (3) ARAS PARAS (3) ASI (3) BOOK (3) CALENDAR (3) CALL LATER (3) CCC 50 MUKTI (3) COLLAGE (3) DEPARTMENT EXAMINATION (3) DIPLOMA (3) DOMICILE CERTIFICATE (3) ENGLISH BOOK (3) EXCEL FORMULA (3) FALAVANI (3) FIX CASE (3) FULL PAY (3) GCERT (3) GRANTED COLLEGE (3) GUJ UNI (3) GUJARAT QUIZ (3) GUNOTSAV OLD PAPER (3) GYANODAY (3) HETUO (3) HINDI EXAM (3) HINDI VINIT (3) HNGU RESULT (3) ICDS (3) INCRIMENT (3) JAMIN (3) KALA MAHAUTSAV (3) KALA UTSAV (3) KALAMATSAV (3) KASHOTI (3) MEDICAL (3) MENA RADIO (3) MOTHER TERESA (3) NEET ANSWERKEYS (3) NEW TIME TABLE (3) OLYMPIC (3) OMR (3) ONGC (3) PAGLA (3) PALAK MATA PITA (3) PPF (3) PRAN (3) PRAVESHOTSAV (3) PRET (3) PSI - ASI (3) PSI-ASI (3) RTO (3) SBI (3) SCINCE EXIBISION (3) SHALA SAPTAH (3) SHATHI (3) SONG (3) STAFF NURSE (3) STD - 6 (3) STD 3 (3) TEACHER'S DAY (3) TET - 2 PAPER (3) TET-TAT-HTAT (3) TEXTBOOK (3) TOLL BOOTH (3) TPEO (3) VACATION (3) 15aug speech (2) 20% HRA (2) 5G (2) AAPNI MAA (2) AAVAK CERTIFICAT (2) ANALYSIS (2) ANAMAT VARG (2) BAL FILMOTSAV (2) BIN LATIMI (2) BIO METRIC (2) BLUE PRINT (2) BONUS (2) CA (2) CCC BAOU (2) CCC BARODA (2) CCC MSU HALL TICKET (2) CCC+ (2) CHARGE SOPVA (2) CLASS - 1- 2- 3 (2) COMPUTER (2) CPF NEW FORM (2) D.EI.ed (2) DEEVADANDI (2) DIET (2) DY.S.O (2) ELECTION CARD (2) EPIC (2) FORM (2) G.R (2) GAS (2) GATISHIL GUJARAT (2) GHADIYA (2) GNYAN PARAB (2) GPRB (2) GR (2) GRAM UDAY (2) GSEB SEM - 1 - 3 (2) GUJ CET (2) GUJARAT INFORMATION (2) GUJARAT SARKAR (2) GURU PURNIMA (2) HAND WASH DAY (2) HIMMATNAGAR (2) HTAT ANUBHAV (2) HTAT PAPER SOLYUTION (2) HTAT PATRAK (2) IAS (2) IIM (2) INDIAN ARMY (2) INETRNET (2) INSURANCE (2) JAHERNAMU (2) JATIO (2) KALYAN NIDHI (2) KALYANPUR (2) L.C (2) LAB (2) LOW COLLEGE (2) LPG (2) M.Ed (2) MADICAL (2) MARRIAGE CERTIFICATE (2) MASHIK PATRAK (2) MERIT (2) MOVIE (2) NAV VARDHIT PENSION FORM (2) NAVA PUSTAKO (2) NEW EDUCATION (2) NPR (2) NTSC (2) ONLINE FORM (2) ONLINE PAGAR BILL (2) OPPOSITES WORDS (2) PANCHAYAT VIBHAG (2) PATRAKO (2) PESHGI (2) PRAGNA ACTIVITIES (2) PRAMANPATRA (2) PRATHNA (2) PRAVAS AAYOJAN (2) PRI METRIK (2) PSE (2) RAJPIPLA (2) REMIDIAL (2) REPORT CARD (2) ROSTER (2) SAMSUNG (2) SAS (2) SAURASTRA (2) SC (2) SCHOOL INSPECTOR (2) SCHOOL SOFTWERE (2) SCIENCE (2) SELF CERTIFICATED (2) SHALA SALAMATI (2) SHYSHYAVRUTI (2) SINIOR CLERK (2) SMS (2) SOGANDHNAMA (2) STD - 1 TO 8 (2) STD - 5 TO 8 (2) SWACHTA AUOJAN (2) SWALAMBAN YOJNA (2) TDO (2) TEA PROFILE (2) TRANSPOTETION (2) TUTION (2) Test 6 Ss (2) UCHHA ABHIYAS (2) UNA (2) UNIVERSITY (2) UPER PRIMARY (2) USA (2) V.S (2) VALI FORM (2) VALSAD (2) VAN DIVAS (2) VIDESH LOAN (2) VIKLANG (2) VIRTUL CLASS (2) VS PATRAK (2) WIFI (2) WIND (2) YAD KARO KURBANI (2) ZONAL (2) 0 TO 9 ANK (1) 1 TO 100 (1) 11 months (1) 144 KALAM (1) 15 H (1) 1997 (1) 20 (1) 20% (1) 2018 (1) 30/09 (1) 31 (1) 4G (1) 5 YEARS V.S (1) 7 (1) 9 (1) 9-20-31 (1) AAMBEDKAR (1) AANGALVADI (1) AAROGYA VIBHAG (1) AAROHAN (1) AASHA VARKAR (1) ABHIYOGYATA (1) ADMIT CARD (1) ALL DETAILS (1) ALL FORMS (1) ALL SCHOOL (1) ALLOWANCE (1) ALOVIRA (1) ANM (1) ARJI (1) ATM (1) B.Sc (1) BAPS (1) BHARTI NIYAM (1) BHARTIYA BANDHARAN (1) BHASHA DEEP (1) BHILODA (1) BIN HATHIYARI (1) BLOG AWARD (1) BLOOD GROUP (1) BOARD (1) BOND (1) BPL (1) BRP (1) C.L (1) C.U.G PLAN (1) CAREER GUIDANCE (1) CAST LIST (1) CCC MATERIALS (1) CCC RESULT SURAT (1) CCRT (1) CHANA (1) CHILDREN'S DAY (1) CHITRO (1) CO.O. (1) COMPUTERISE PATRAKO (1) CPT (1) CRC (1) CRICKET (1) CRICKET IPL (1) CRPF (1) CYCLONE (1) DARPAN DAIRY (1) DBT (1) DESK (1) DICTIONARY (1) DIN VISHESH (1) DIWALI (1) DNA (1) DPSSB (1) DRDA (1) DRESS (1) DUDH (1) DYSP (1) E BOOK (1) E-Dristi' (1) E.B.C (1) EBC FORM (1) ECHHO CLUB (1) EK VICHAR (1) ELECTIC BILL (1) EMPLOYMENT (1) ENG GRA (1) ESSAY (1) EXAM MALKHU (1) EXTERNAL FORM (1) FHW (1) FIT INDIA (1) G - SLES (1) G.K (1) GADHADA (1) GAMBHIR ROGO (1) GANPATI (1) GANT (1) GEB REGISTER (1) GK Guru Page (1) GNAN SAPTAH (1) GNM (1) GOVERNMENT (1) GPS (1) GRADUATE (1) GRATUITY (1) GRISHMOTSAV (1) GSET (1) GSSB (1) GUAJRAT GAUN SEVA PASANDGI MANDAL (1) GUJ FONT (1) GUJARAT SEVA AAYOG (1) GUJARATI GRAMER (1) GUJCAT (1) GUJJCAT (1) GYAN PARAB (1) GYAN PARAM (1) GYAN ZALAK (1) GYANPARAB (1) Google (1) HAIR STYLES (1) HALL HALL TICKET (1) HEAD CLERK (1) HELMET (1) HM DESKBOARD (1) HONEY (1) HOSPITAL (1) HTAT BADLI (1) HTAT MODEL PAPER 1 TO 11 (1) HTAT ONLINE BOOK (1) HTAT ONLINE QUIZ 1 TO 10 (1) HTAT PAPER (1) HTAT RESULT (1) HTAT TEST (1) ICT AWARD (1) IFSC CODE APP (1) IIET (1) IMMARJANCY (1) INKRIMENT (1) INNOVATION (1) ISRAEL (1) IT RETURNS (1) ITC (1) ITI ANSWERKEY (1) ITI CALL LETER (1) JAIL (1) JAIL RESULT (1) JAM KHABHALIYA (1) JNV RESULT (1) KACHUA (1) KAHEVATO (1) KAIZALA APPLICATION (1) KAKKO (1) KALAVAD (1) KALYANKARI YOJNA (1) KANKAREJ (1) KARKIDI (1) KARYANUBHAV (1) KAUSHALYA (1) KAVITA (1) KELAVANI NIDHI (1) KHADI SAPTAH (1) KHAS RAJA (1) KRIYATMAK SANSHODHAN (1) KVS (1) L.I.C (1) LALPUR (1) LATEST CURRENT AFFAIRS (1) LED (1) Logic (1) M.A (1) MA YOJNA (1) MAHESUL VIBHAG (1) MAHILA SURAKSHA (1) MAHITI KHATA (1) MAP (1) MATERIALS (1) MATHS AVAKAR (1) MATHS SCIENCE EXIBITION (1) MBBS (1) MEHNDI (1) MGVCL (1) MULKI SEVA NA NIYAMO (1) NANA VIBHAG (1) NGO (1) NIDAN KASOTI (1) NISPATIO (1) NOC (1) NOKRI (1) NON GRANTED (1) NRHM (1) NSDL (1) ONLINE PAY (1) PANIK (1) PARIPATRA FIX (1) PARYAVARAN DAY (1) PASSWORD (1) PAT (1) PATI PATNI (1) PAYLOT PROJECT (1) PERSONALITY DEVELOPMENT (1) PGVCL (1) PI (1) PMJAY (1) POEM (1) POKEMON (1) POLICE MATERIALS (1) PRAGNA CHAKSU (1) PRAGNA SONG (1) PRARTHNA (1) PRASUTI (1) PRAVESH (1) PRAVETOSAV 2015 (1) PRI - MATRIC (1) RAHEMRAHE (1) RAILWAY TIME TABLE (1) RAJAO 2016 (1) RAJAO LIST 2018 (1) RAKSHA SHAKTI UNI (1) RANGOLI (1) RANGPURANI (1) RASHI (1) RATION CARD (1) RE - TEST (1) RECIPES BOOK (1) REVISE FORM (1) ROJKAM (1) RPF (1) RUDHIPRAYOGO (1) SACHIV SHREE (1) SALARY (1) SAMMATI FORM (1) SANJIVANI YOJANA (1) SAPTAHIK TEST (1) SARKARI KAM (1) SARKARI PRATINIDHI (1) SAURASTRA IMO RESULT (1) SC JATI (1) SCI FORM (1) SCIENCE CITY (1) SEBC (1) SELVAS (1) SEVA PODHI (1) SHABDOHKOSH (1) SHALA AAROGYA (1) SHALA DAFTAR (1) SHIKSHAN SAHAY YOJANA (1) SHIKSHAN SUDHARNA (1) SIKSHAN LOAN (1) SKILL INDIA (1) SMART SCHOOLS (1) SMRUTI DHARA (1) SMRUTIDHARA (1) SOMANATH (1) SPARDHATMAK (1) SPECIAL CASE (1) SPL (1) SRG (1) SRP (1) ST (1) STATUE OF UNITY (1) STD - 1 TO 4 POEM (1) STD -12 (1) STD- 1 (1) STUDENT DEATH (1) STUDY MATIRIAL (1) SWACHCHTA AWARD (1) SWACHCHTA DOOT (1) SWACHHTA GRANT (1) SYMBOLS (1) T.D.O (1) T.L.M (1) TA. KE. NI (1) TABLET (1) TALL TAX (1) TARAL (1) TAS DITH (1) TAS FALAVANI (1) TAT-HTAT (1) TECHNICAL (1) TET 2 RESULT (1) TOFEL (1) TPO (1) TST (1) TYPING (1) Test 6 to 8 GUJ (1) UKEL UTSAV (1) UKHANA SANGRAH (1) UNIT TEST (1) UPSCALE (1) VAHIVATI BADLI (1) VAHIVATI SHABDAHKOSH (1) VALI SAMMELAN (1) VALI SAMPARK (1) VANKANER (1) VARDHIT PENSION YOJAN (1) VARSADI PANI (1) VARTAO (1) VER/ WER (1) VERO (1) VFS (1) VICHARTI VIMUKT (1) VIDHVA SAHAY (1) VIDHYA DIP (1) VIKALP FORM (1) VISA (1) VITAMINS (1) WINDOW 10 (1) WIRELESS (1) WISHISH (1) WORKSHOP (1) WORL IN BOX (1) pus (1) sec (1)

Our Followers

Popular Posts