Join Our Whatsapp Group to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Facebook Page to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Telegram Group to Get Latest Updates... : Click Here

Enter Your Email Here To Get Daily Updates Via Email

Search This Website

November 30, 2015

RAJYA SARKAR VARG -3 ANE 4 SAVEGNI TANAM JAGYA O NI BHARTI PRAKRIYA MA RUBRU MULAJAT INTERVIEW NI JOGVAI RAD KARVA BABAT

RAJYA SARKAR VARG -3 ANE 4 SAVEGNI TANAM JAGYA O NI BHARTI PRAKRIYA MA RUBRU MULAJAT INTERVIEW NI JOGVAI RAD KARVA BABAT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Vadh-gat badti camp 02/12/15 thi 12/12/15 sudhi all dest ma kari deva aadesh Niyamak no latest g.r

Vadh-gat badti camp 02/12/15 thi 12/12/15 sudhi all dest ma kari deva aadesh Niyamak no latest g.r 



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

RELIANCE INDUSTRIES LIMITED NA CSR FUND MATHI SHALAONE 4G JIO HIGHSPEED INTERNET NI SUVIDHA PURI PADVA BABAT NO LATEST PARIPATRA ANE TE 92 SCHOOLO NU LIST

RELIANCE INDUSTRIES LIMITED NA CSR FUND MATHI SHALAONE 4G JIO HIGHSPEED INTERNET NI SUVIDHA PURI PADVA BABAT NO LATEST PARIPATRA ANE TE 92 SCHOOLO NU LIST

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

November 27, 2015

CCC ( GTU ) PRACTICAL BOOK PDF FILE DOWNLOAD KARO TOTAL 60 PAGES

CCC ( GTU )  PRACTICAL BOOK PDF FILE DOWNLOAD KARO
TOTAL 60 PAGES

MADY BY :- A.K.PARMAR

CLICK HERE TO DOWNLOAD

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Current Affairs Interactive Quiz 27 November 2015

ASEAN Summit, Hockey World League and Blue Revolution among others.

1. First meeting of the Indo-European Water Forum from 23 November to 24 November 2015 will be held at
a) Prague
b) Bonn
c) New Delhi
d) Dehradun

2. What is the theme of the 27th ASEAN Summit held under Malaysia's Chairmanship in Kuala Lumpur on 21 November 2015?
a) Our People, Our Vision
b) Building Inclusive Regional Economic Community
c) Our People, Our Community, Our Vision
d) ASEAN Community and Sustainable Development Goals

3. Which of the following countries on 22 November 2015 won the Men’s Junior Asia hockey cup?
a) India
b) Pakistan 
c) Japan
d) Korea

4. Who of the following on 22 November 2015 won the season-ending ATP World Tour finals played in London?
a) Roger Federer 
b) Novak Djokovic
c) Rafael Nadal
d) Andy Murray

5. The world famous Sonepur Cattle fair began on 23 November 2015 at Harihar Kshetra on the confluence of rivers Ganga and Gandak in Saran district of which state?
a) Bihar 
b) Uttar Pradesh
c) Uttarakhand 
d) West Bengal 

6. Name the person who on 20 November 2015 was appointed as Chief Executive Officer (CEO) of Direct-to-Home (DTH) service provider Dish TV.
a) Zarin Daruwala
b) V Sivaramakrishnan
c) Arun Kumar Kapoor 
d) RC Venkateish

7. Second World Congress on Disaster Management (WCDM) concluded on 22 November 2015 in
a) Bangalore, Karnataka
b) Hyderbad, Telangana
c) Dehradun, Uttarakhand 
d) Visakhapatnam, Andhra Pradesh

8. Which public sector undertaking in the third week of November 2015 was named as the official partner of the Hockey World League (HWL) which is scheduled to be held in Raipur?
a) Oil and Natural Gas Corporation (ONGC)
b) Indian Oil Corporation
c) National Thermal Power Corporation (NTPC)
d) Coal India Limited (CIL)

9. What is the proposed outlay on the Blue Revolution proposed by the Union Ministry of Agriculture and Farmer Welfare?
a) 4000 crore rupees
b) 5000 crore rupees
c) 3000 crore rupees
d) 2500 crore rupees

10. Name the Indian cueist who won the 15th World title by winning the IBSF World Snooker Championship on 21 November 2015 in Hurghada, Egypt.
a) Geet Sethi
b) Amee Kamani
c) Ashok Shandilya
d) Pankaj Advani

11. Who won the Women World Snooker Championship on 21 November 2015 in Hurghada, Egypt?
a) Amee Kamani (India)
b) Anastasia Nechaeva (Russia)
c) Wendy Jans (Belgium)
d) Phisir Chandsri (Thailand)

12. 8th Men’s Junior Asia hockey cup was held from 14 to 22 November 2015 at the Wisma Belia Hockey Stadium in 
a) Pakistan 
b) Oman
c) Bangladesh 
d) Malaysia

13. Where was the Mahatma Gandhi International Centre (MGIC) inaugurated on 22 November 2015?
a) Gandhinagar, India
b) Matale, Sri Lanka
c) Kuala Lumpur, Malaysia
d) Singapore

14. Railway Minister Suresh Prabhu on 22 November 2015 flagged off Sushashan express. The train will run between
a) Balrampur to Gwalior
b) New Delhi to Gwalior
c) Silchar to Guwahati
d) Jaipur to Agra

15. What is the package announced for the decongestion and development of Delhi by Union Urban Development Minister M.Venkaiah Naidu on 22 November 2015?
a) 2550 crore rupees
b) 3250 crore rupees
c) 4500 crore rupees
d) 2200 crore rupees

Answers
1-(c)    6-(c)    11-(c)
2-(c)    7-(d)    12-(d)
3-(a)    8-(c)    13-(b)
4-(b)    9-(c)    14-(a)
5-(a)    10-(d)    15-(b)


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

November 26, 2015

HTAT 2015 Revise final answer key declared

HTAT 2015 Revise final answer key declared
Breaking news 

HTAT Revise final answer key declared

Download : Click here 

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

BANDHARANIY DIVAS NI UJAVANI KARVA BABAT NO NIYAMAK NO LATEST PARIPATRA DATE :- 24/11/15

BANDHARANIY DIVAS NI UJAVANI KARVA BABAT NO NIYAMAK NO LATEST PARIPATRA DATE :- 24/11/15



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

VETANPANCHE OCHA SAMAY MATE BHARTI THANARA OFFICERONE 7 VARSH BAD V.R.S.AAPVA SUCHAN APYU

VETANPANCHE OCHA SAMAY MATE BHARTI THANARA OFFICERONE 7 VARSH BAD V.R.S.AAPVA SUCHAN APYU


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Current Affairs Interactive Quiz 26 November 2015

World Toilet Day, terrorist acts of ISIS and Presidential Medal of Freedom among others.

1. Identify the former Chief of the Research and Analysis Wing who died on 17 November 2015 in Bengaluru.
a) Rameshwarnath Kao
b) Ashok Chaturvedi
c) K. Sankaran Nair
d) Ravindra Kaushik

2. Name the famous American professional baseball catcher, manager and coach who was named as one of the recipients of the 2015 Presidential Medal of Freedom on 17 November 2015.
a) Babe Ruth
b) Jackie Robinson
c) Cy Young
d) Yogi Berra

3. Which of the following UN organ coordinated the World Toilet Day observed on 19 November 2015?
a) World Health Organisation
b) UNESCO
c) Food and Agriculture Organization
d) UN-Water

4. Who on 18 November 2015 won the second Indiana All India FIDE Rating Chess tournament?
a) Srishti Pandey
b) Avadh Chaitanya
c) Vinaykumar Matta
d) Saurav Kherdekar

5. Name the Syrian journalist who on 20 November 2015 won the prestigious 2015 Reporters without Borders Prize for her defence of press freedom?
a) Zaina Erhaim
b) Laraine Day
c) Titania Arimbi
d) Mashaka Bonifas

6. Airports Authority of India (AAI) on 20 November 2015 signed a Memorandum of Understanding (MoU) with which company to spread its wings overseas?
a) IL&FS Global Financial Services
b) Finnish Foreign Service Ltd
c) JPMorgan Chase Ltd
d) Sumitomo Mitsui Financial Ltd

7.  Who was elected as the President of industry body Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry (FICCI) on 20 November 2015?
a) Ravindra Kaushik
b) Harshavardhan Neotia
c) Jyotsna Suri
d) Vinaykumar Matta

8. Rajasthan on 20 November 2015 signed the historic Sister-State Agreement to boost export and investment opportunities with which foreign state?
a) Missouri
b) Queensland
c) South Australia
d) Tasmania

9. The United Nations Security Council (UNSC) on 20 November 2015 unanimously adopted a resolution calling all nations to take all necessary measures to prevent and suppress the terrorist acts of ISIS. The resolution was proposed by which country?
a) South Africa
b) France
c) United States
d) Russia

10. United States President Barack Obama on 20 November 2015 nominated which India-born politician as the Director of the Asian Development Bank?
a) Reshma Saujani
b) Pramila Jayapal
c) Swati A Dandekar
d) Neera Tanden

11. Name the Namibian batsman who passed away on 20 November 2015 following his collapse during the match in Windhoek?
a) Raymond van Schoor
b) Richard Frankle
c) Nicolaas Scholtz
d) Stephen Baard

12. Name the Indian scientist who was appointed as the member of 16-member high-level panel on health technology innovation and access by UN chief Ban Ki-moon on 20 November 2015?
a) Anil Kakodkar
b) Yusuf Hamied
c) Vikram Sarabhai
d) Salim Ali

13. Who was appointed as Executive Director of Drug firm Strides Shasun Ltd on 20 November 2015?
a) Rameshwarnath Kao
b) Ashok Chaturvedi
c) R Sankaran Nair
d) S Abhaya Kumar

14. Name the Indian-origin student who was awarded with the Presidential Scholarship by Kendall College School of Culinary Arts on 20 November 2015?
a) Aashrit Abhinav Sundar
b) Nikita Prabhakar
c) Nash Lucas
d) Bonnie Jean Stone

15. Name the Indian-American judge who was awarded with the South Asian Public Service Award 2015 by the Office of Immigrant Affairs on 17 November 2015?
a) Ushir Pandit-Durant
b) Srikanth Srinivasan
c) Raja Rajeswari
d) Amul Thapar


Answers
1-(c)    6-(a)    11-(a)
2-(d)    7-(b)    12-(b)
3-(d)    8-(c)    13-(d)
4-(a)    9-(b)    14-(a)
5-(a)    10-(c)    15-(a)


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

November 25, 2015

SEM- 1 & 3: STD- 11 & 12 SCIENCE SEM-1 & 3 OFFICIAL FINAL ANSWER KEY REALISED TODAY CHECK HERE FOR KEY

SEM- 1 &  3: STD- 11 & 12 SCIENCE SEM-1 & 3 OFFICIAL FINAL ANSWER KEY REALISED TODAY CHECK HERE FOR KEY

CLICK HERE FOR SCIENCE SEM - 1 GSEB OFICIAL

CLICK HERE FOR SCIENCE SEM - 3 GSEB OFICIAL



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

RASTRIYA VASTI PATRAK NI KAMGIRI MATHI SARKARI PRATHMIK SHALANA SHIKSHAKO NE MUKTI AAPVA BABAT NI NAVSARI SANGH NI RAJUVAT

RASTRIYA VASTI PATRAK NI KAMGIRI MATHI SARKARI PRATHMIK SHALANA SHIKSHAKO NE MUKTI AAPVA BABAT NI NAVSARI SANGH NI RAJUVAT


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

DOWNLOAD CCC HALL TICKET CONFIRMATION OF APPOINTMENT IS PENDING ON OR BEFORE 10-09-2012

DOWNLOAD CCC HALL TICKET CONFIRMATION OF APPOINTMENT IS PENDING ON OR BEFORE 10-09-2012



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Current Affairs Interactive Quiz 25 November 2015

Global Gender Gap Report, World Congress on Disaster Management and internet banking facility among others. 

1. Which of the following UN agency was on 19 November 2015 chosen for the 2015 Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development?
a) UNHCR
b) WHO
c) UNICEF
d) UN Women

2.  Which of the following agencies on 19 November 2015 released the Global Gender Gap Report 2015?
a) International Monetary Fund
b) World Economic Forum
c) OECD
d) World Bank

3.  As per the Global Gender Gap Report 2015, what was India’s rank in terms of gender equality among the 145 countries surveyed?
a) 106
b) 107
c) 108
d) 109

4. In which city the 2nd World Congress on Disaster Management was inaugurated on 19 November 2015?
a) Mumbai
b) Kolkata
c) New Delhi
d) Visakhapatnam

5. In which of the following cities a Centre of Excellence (CoE) for Internet of Things (IoT) was jointly launched by Tata Consultancy Services (TCS) and Intel on 18 November 2015?
a) Hyderabad
b) Bengaluru
c) Chennai
d) Pune

6.  The Reserve Bank of India (RBI) on 19 November 2015 allowed customers of which of the following banks to avail the internet banking facility?
a) Scheduled Commercial Banks
b) Regional Rural Banks
c) Cooperative Banks
d) All of them

7. The 7th Central Pay Commission (CPC) headed by Justice AK Mathur recommended what percentage of hike in the pay of government employees in its report on 19 November 2015?
a) 24.05 percent
b) 16.25 percent
c) 22.35 percent
d) 23.55 percent

8. Egypt on 19 November 2015 signed an agreement to build a nuclear power plant with which country?
a) Japan
b) Turkey
c) Iran
d) Russia

9. Name the former Governor of Gujarat and former Chief Election Commissioner (CEC) who died on 19 November 2015 at the age of 94.
a) Doddakoppalu Kariyappa Ravi
b) DK Sakalley
c) Ram Krishna Trivedi
d) Ashok Jaitley

10. US House of Representatives on 19 November 2015 passed a bill to bar refugees of which two countries from entering the country.
a) Syria and Iraq
b) Eritrea and Iraq
c) Somalia and Syria
d) Nigeria and Sudan

11. High court of which state on 19 November 2015 ordered the state government to ban manufacturing and sale of Chinese thread (Chinese manjha) used during flying kites?
a) Uttar Pradesh
b) Haryana  
c) Delhi
d) Bihar

12. Senior JDU leader Nitish Kumar was sworn-in as Chief Minister of Bihar on 20 November 2015 for 
a) Third time
b) Fourth time
c) Fifth time
d) Sixth time

13. Which former Delhi Police Commissioner authored the book Dial D for Don: Inside Stories of CBI Case Missions which was released on 19 November 2015?
a) MB Kaushal
b) BK Gupta
c) Arun Bhagat
d) Neeraj Kumar

14.  Which Indian tennis player-turned Hollywood filmmaker on 19 November 2015 was awarded with an honorary doctorate of Arts by the University of East London?
a) Vijay Amritraj
b) Ashok Amritraj
c) Akhtar Ali
d) Premjit Lall

15. The World Anti-Doping Agency (WADA) on 18 November 2015 suspended which country’s anti-doping agency due to non-compliance?
a) Argentina
b) Bolivia
c) Russia
d) Ukraine 

Answers
1-(a)    6-(b)    11-(a)
2-(b)    7-(d)    12-(c)
3-(c)    8-(d)    13-(d)
4-(d)    9-(c)    14-(b)
5-(a)    10-(a)    15-(c)


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Categories

NEWS PAPER (351) ANAND (296) NEWS (208) 7th PAY (206) Paripatra (204) VS (112) HTAT (108) CCC (96) ROJGAR SAMACHAR (80) BHARTI (79) GUNOTSAV (79) Job (74) FIX PAY (68) POLICE (68) JUNAGHAD (67) NIYAMAK SHREE (66) MADHYAMIK (63) PRAGNA (62) SANGH (61) BLO (58) TALATI (58) KUTCH (55) GPSC (51) ONLINE TRANSFER (51) TAT (49) Current affairs (48) MDM (48) PANCHMAHAL (47) BANASKATHA (46) JAMNAGAR (46) UPCHARATMAK (45) SURAT (42) CRC/ BRC (41) RAJKOT (39) CURRENT AFAIRS (38) EBC (38) KHELMAHAKUMBH (37) TET - 2 (36) PATAN (35) RESULT (34) ELECTION (33) FIX PAGAR (33) SSC (33) TALIM (33) VADODARA (33) WHATSAPP (33) NEET (32) NMMS (32) PRAVASI (32) KHEDA (31) GK (30) TET - 1 (30) AADHAR CARD (29) MISSION VIDHYA (29) AADHAR DISE (28) BADLI (28) BISAG (28) SSA (28) AVAKAR (27) PRAVETOSAV (27) VIKALP CAMP (27) DAHOD (26) HIGHER SECONDARY (26) MAHESANA (25) TET (25) NADIAD (24) STD - 5 (24) VIDHYASAHAYAK (24) BHAVNAGAR (23) CRC / BRC (23) SABARKANTHA (23) STD - 4 (23) 10 - 11 - 12 RESULT (22) DIGITAL GUJARAT SCHOLARSHIP (22) GSSSB (22) PDF FILE (22) SSC / HSC (22) BANASKANTHA (21) EXCEL FILE (21) LTC (21) PARINAM PATRAK (21) PORBANDAR (21) SCHOLARSHIP (21) TECHNOLOGY (21) AHAMADAVAD (20) AHMADABAD (20) BHARUCH (20) HSC (20) STD - 10 (20) SURENDRANAGAR (20) 15th Aug (19) BHAVANAGAR (19) DEVBHUMI DWARKA (19) GANDHINAGAR (19) INCOM TEX (19) PANCHANG (19) UCHHATAR PAGAR (19) 500 1000 (18) AMRALY (18) BAL MELO (18) Bank Exam (18) EXAM AYOJAN (18) FOREST (18) PENSION (18) GIR SOMNATH (17) IBPS (17) RAILWAY (17) STD - 12 (17) BAOU (16) FREEDOM251 (16) GSRTC (16) NAS (16) NAVSARI (16) PSI (16) SHISYAVRUTI (16) TECNOLOGI (16) ARVALLI (15) AWARD (15) JAVAHAR NAVODAY (15) MORBI (15) PAPER SOLUTION (15) SMC (15) SWACHHTA SAPTAH (15) Std- 8 (15) CRC/BRC (14) EXAM FILE (14) GRANTED SCHOOL (14) GRANTED SECONDARY (14) IMMIGRATION TIMES (14) JIO 4G (14) MAHISAGAR (14) STD - 7 (14) VALASAD (14) AAYOJAN (13) CCC MSU (13) FAJAL (13) LOK SANSAR (13) NAVODAY (13) PF (13) SAURASTRA UNI (13) SIKSHAK JYOT (13) STD - 10 ANSWERKEY (13) 26th Jan (12) BIN SACHIVALAY (12) D.A (12) MAHEKAM (12) RAJA (12) SHIKSHAN SAHAYAK (12) STD-6 (12) V.S.BHARTI 2017 (12) VADODRA (12) 6 TO 8 (11) AAJNO ITIHAS (11) ANSWER KEY (11) BIN ANAMAT (11) CCC RESULT GFSU (11) CPF (11) DA (11) DIVADANDI (11) EKAM KASOTI (11) EXPERT ACADEMY (11) GUJCET (11) KUTCH - BHUJ (11) SEB (11) VACHAN SAPTAH (11) YOG (11) YOGA DAY (11) CBSE RESULT (10) CCC GFSU (10) CHOTAUDEPUR (10) GSEB (10) HIGH COURT (10) IVRS (10) NIOS D.EL.Ed (10) SCIENCE FAIR (10) SISYAVRUTI (10) TV NEWS (10) B.ed (9) BOTAD (9) CCC GUJARAT UNI (9) CCC HNGU (9) CCC RESULT MS UNI (9) CCC SPU (9) DPEO (9) ECO CLUB (9) GRADE (9) HTAT BHARTI (9) INSPIRE (9) JEE (9) NARMADA (9) NIOS D.EL.Ed (9) NON CRIMILEYER (9) POST (9) TET 2 (9) INSPIRE AWARD (8) KHATAKIYA (8) MOGHVARI BHATHA (8) NEWS PARER (8) Online Quiz (8) RAJA NA NIYAMO (8) SETUP (8) STD :- 6 (8) TET - II (8) TET 1 (8) UPSC (8) VIKALP (8) YOU TUBE (8) 10% ANAMAT (7) BADLI FORM (7) BADLI NA NIYAMO (7) BAL SANSAD (7) BANK (7) BUDGET (7) CBSE (7) CCC SAURASHTRA UNI (7) CCC result (7) CM (7) CTET (7) GONOTSAV (7) GPSSB (7) HMAT (7) KACHHUA (7) MADYAMIK (7) MAMALATDAR (7) MATDARYADI (7) MATERNITY LEAV (7) MPHW (7) NPS (7) ONLINE BADLI 2017 (7) PTC (7) SOLUTION (7) SPIPA (7) STD - 3 (7) STD - 8 (7) STD - 9 (7) SWACHCH VIDHYALAY PURASKAR (7) TDS (7) 7 PAY (6) ALL EXAM (6) AMBEDKAR (6) ATD (6) CCC RESULT SAURASTRA (6) CCC VNSGU (6) GODHRA (6) GPF (6) GSERB (6) GUJARAT POLICE (6) HTAT MATIRIALS (6) JAHER RAJAO (6) LEKH (6) LICENCE (6) MEENA KI DUNIYA (6) MODASA (6) NAVI SHIKSHAN NITI (6) NTSE (6) OBC (6) ONLINE ATTENDANCE (6) PALANPUR (6) PANCARD (6) PRESNOTE (6) REMEDIAL (6) RTE (6) SCE (6) STD - 11 (6) TET - I (6) 1 TO 5 (5) 6/7/8 PARINAM PATRAK (5) AHAMDAVAD (5) BANK JOB (5) C.P.ed (5) CCC RESULT GTU (5) CCC RESULT GUJ (5) CCC RESULT SPU (5) DANG (5) DEO (5) DIGITAL GUJARAT (5) DOOT (5) DWARKA (5) GAURAV DIN (5) GYAN SAPTAH (5) HALL TICKET (5) HELTH (5) HTAT FALJO (5) INTERNET GRANT (5) JUTH VIMA (5) LAGHUMATI (5) LC (5) LOK RAKSHAK (5) MANTRI MANDAL (5) MATRUBHASHA (5) NAME - SURMANE - BIRTHDAY (5) OVER SET UP (5) PAGAR GRANT (5) PITRUTVA (5) PUSTAKALAY (5) SATAT GER HAJAR (5) SHIKSHKA JYOT (5) SPORT (5) STD - 1 (5) STD - 1 - 2 (5) STD - 12 ANSWERKEY (5) STD - 2 (5) STD :- 1 (5) TEST (5) TEST PAPER (5) VADH - GHAT (5) smartphone (5) ANDROID (4) APJ (4) BHARTI MELO (4) CCC IITRAM (4) CCC RESULT SOUTH (4) CCC VERI (4) DISE (4) DIVYANG MITRA YOJNA (4) EPF (4) English (4) FACEBOOK (4) FIX (4) GENERAL REGISTER (4) GSSEB (4) GUJARAT UNI (4) GYANKUNJ PROJECT (4) HINDI SEVAK (4) HTAT/TET - 2 (4) IELTS (4) JANVA JEVU (4) JAVAHAR NAVODAY FORM (4) JIVAN SHIKSHAN (4) JOK (4) KGBV (4) MATHS SCIENCE MANDAL (4) NCERT (4) NET (4) PAPER STYLE (4) PASSPORT (4) RIO 2016 (4) RMSA (4) RTI (4) S.T (4) SACHIVALAY (4) SEMESTER (4) SERVIC BOOK (4) SHALAKOSH (4) SPU (4) STD -7 (4) TABIBI (4) TEACHERS JOB (4) TELECONFERENCE (4) TET -1 (4) TIME TABLE (4) VIDHYALAXMI BOND (4) VIMO (4) 1 TO 8 TEST (3) AMITA RAVAL (3) ANTRIK BADLI (3) APPLICATION (3) ARAS PARAS (3) ASI (3) BOOK (3) CALENDAR (3) CALL LATER (3) CCC 50 MUKTI (3) COLLAGE (3) DEPARTMENT EXAMINATION (3) DIPLOMA (3) DOMICILE CERTIFICATE (3) ENGLISH BOOK (3) EXCEL FORMULA (3) FALAVANI (3) FIX CASE (3) FULL PAY (3) GCERT (3) GRANTED COLLEGE (3) GUJ UNI (3) GUJARAT QUIZ (3) GUNOTSAV OLD PAPER (3) GYANODAY (3) HETUO (3) HINDI EXAM (3) HINDI VINIT (3) HNGU RESULT (3) ICDS (3) INCRIMENT (3) JAMIN (3) KALA MAHAUTSAV (3) KALA UTSAV (3) KALAMATSAV (3) KASHOTI (3) MEDICAL (3) MENA RADIO (3) MOTHER TERESA (3) NEET ANSWERKEYS (3) NEW TIME TABLE (3) OLYMPIC (3) OMR (3) ONGC (3) PAGLA (3) PALAK MATA PITA (3) PPF (3) PRAN (3) PRAVESHOTSAV (3) PRET (3) PSI - ASI (3) PSI-ASI (3) RTO (3) SBI (3) SCINCE EXIBISION (3) SHALA SAPTAH (3) SHATHI (3) SONG (3) STAFF NURSE (3) STD - 6 (3) STD 3 (3) TEACHER'S DAY (3) TET - 2 PAPER (3) TET-TAT-HTAT (3) TEXTBOOK (3) TOLL BOOTH (3) TPEO (3) VACATION (3) 15aug speech (2) 20% HRA (2) 5G (2) AAPNI MAA (2) AAVAK CERTIFICAT (2) ANALYSIS (2) ANAMAT VARG (2) BAL FILMOTSAV (2) BIN LATIMI (2) BIO METRIC (2) BLUE PRINT (2) BONUS (2) CA (2) CCC BAOU (2) CCC BARODA (2) CCC MSU HALL TICKET (2) CCC+ (2) CHARGE SOPVA (2) CLASS - 1- 2- 3 (2) COMPUTER (2) CPF NEW FORM (2) D.EI.ed (2) DEEVADANDI (2) DIET (2) DY.S.O (2) ELECTION CARD (2) EPIC (2) FORM (2) G.R (2) GAS (2) GATISHIL GUJARAT (2) GHADIYA (2) GNYAN PARAB (2) GPRB (2) GR (2) GRAM UDAY (2) GSEB SEM - 1 - 3 (2) GUJ CET (2) GUJARAT INFORMATION (2) GUJARAT SARKAR (2) GURU PURNIMA (2) HAND WASH DAY (2) HIMMATNAGAR (2) HTAT ANUBHAV (2) HTAT PAPER SOLYUTION (2) HTAT PATRAK (2) IAS (2) IIM (2) INDIAN ARMY (2) INETRNET (2) INSURANCE (2) JAHERNAMU (2) JATIO (2) KALYAN NIDHI (2) KALYANPUR (2) L.C (2) LAB (2) LOW COLLEGE (2) LPG (2) M.Ed (2) MADICAL (2) MARRIAGE CERTIFICATE (2) MASHIK PATRAK (2) MERIT (2) MOVIE (2) NAV VARDHIT PENSION FORM (2) NAVA PUSTAKO (2) NEW EDUCATION (2) NPR (2) NTSC (2) ONLINE FORM (2) ONLINE PAGAR BILL (2) OPPOSITES WORDS (2) PANCHAYAT VIBHAG (2) PATRAKO (2) PESHGI (2) PRAGNA ACTIVITIES (2) PRAMANPATRA (2) PRATHNA (2) PRAVAS AAYOJAN (2) PRI METRIK (2) PSE (2) RAJPIPLA (2) REMIDIAL (2) REPORT CARD (2) ROSTER (2) SAMSUNG (2) SAS (2) SAURASTRA (2) SC (2) SCHOOL INSPECTOR (2) SCHOOL SOFTWERE (2) SCIENCE (2) SELF CERTIFICATED (2) SHALA SALAMATI (2) SHYSHYAVRUTI (2) SINIOR CLERK (2) SMS (2) SOGANDHNAMA (2) STD - 1 TO 8 (2) STD - 5 TO 8 (2) SWACHTA AUOJAN (2) SWALAMBAN YOJNA (2) TDO (2) TEA PROFILE (2) TRANSPOTETION (2) TUTION (2) Test 6 Ss (2) UCHHA ABHIYAS (2) UNA (2) UNIVERSITY (2) UPER PRIMARY (2) USA (2) V.S (2) VALI FORM (2) VALSAD (2) VAN DIVAS (2) VIDESH LOAN (2) VIKLANG (2) VIRTUL CLASS (2) VS PATRAK (2) WIFI (2) WIND (2) YAD KARO KURBANI (2) ZONAL (2) 0 TO 9 ANK (1) 1 TO 100 (1) 11 months (1) 144 KALAM (1) 15 H (1) 1997 (1) 20 (1) 20% (1) 2018 (1) 30/09 (1) 31 (1) 4G (1) 5 YEARS V.S (1) 7 (1) 9 (1) 9-20-31 (1) AAMBEDKAR (1) AANGALVADI (1) AAROGYA VIBHAG (1) AAROHAN (1) AASHA VARKAR (1) ABHIYOGYATA (1) ADMIT CARD (1) ALL DETAILS (1) ALL FORMS (1) ALL SCHOOL (1) ALLOWANCE (1) ALOVIRA (1) ANM (1) ARJI (1) ATM (1) B.Sc (1) BAPS (1) BHARTI NIYAM (1) BHARTIYA BANDHARAN (1) BHASHA DEEP (1) BHILODA (1) BIN HATHIYARI (1) BLOG AWARD (1) BLOOD GROUP (1) BOARD (1) BOND (1) BPL (1) BRP (1) C.L (1) C.U.G PLAN (1) CAREER GUIDANCE (1) CAST LIST (1) CCC MATERIALS (1) CCC RESULT SURAT (1) CCRT (1) CHANA (1) CHILDREN'S DAY (1) CHITRO (1) CO.O. (1) COMPUTERISE PATRAKO (1) CPT (1) CRC (1) CRICKET (1) CRICKET IPL (1) CRPF (1) CYCLONE (1) DARPAN DAIRY (1) DBT (1) DESK (1) DICTIONARY (1) DIN VISHESH (1) DIWALI (1) DNA (1) DPSSB (1) DRDA (1) DRESS (1) DUDH (1) DYSP (1) E BOOK (1) E-Dristi' (1) E.B.C (1) EBC FORM (1) ECHHO CLUB (1) EK VICHAR (1) ELECTIC BILL (1) EMPLOYMENT (1) ENG GRA (1) ESSAY (1) EXAM MALKHU (1) EXTERNAL FORM (1) FHW (1) FIT INDIA (1) G - SLES (1) G.K (1) GADHADA (1) GAMBHIR ROGO (1) GANPATI (1) GANT (1) GEB REGISTER (1) GK Guru Page (1) GNAN SAPTAH (1) GNM (1) GOVERNMENT (1) GPS (1) GRADUATE (1) GRATUITY (1) GRISHMOTSAV (1) GSET (1) GSSB (1) GUAJRAT GAUN SEVA PASANDGI MANDAL (1) GUJ FONT (1) GUJARAT SEVA AAYOG (1) GUJARATI GRAMER (1) GUJCAT (1) GUJJCAT (1) GYAN PARAB (1) GYAN PARAM (1) GYAN ZALAK (1) GYANPARAB (1) Google (1) HAIR STYLES (1) HALL HALL TICKET (1) HEAD CLERK (1) HELMET (1) HM DESKBOARD (1) HONEY (1) HOSPITAL (1) HTAT BADLI (1) HTAT MODEL PAPER 1 TO 11 (1) HTAT ONLINE BOOK (1) HTAT ONLINE QUIZ 1 TO 10 (1) HTAT PAPER (1) HTAT RESULT (1) HTAT TEST (1) ICT AWARD (1) IFSC CODE APP (1) IIET (1) IMMARJANCY (1) INKRIMENT (1) INNOVATION (1) ISRAEL (1) IT RETURNS (1) ITC (1) ITI ANSWERKEY (1) ITI CALL LETER (1) JAIL (1) JAIL RESULT (1) JAM KHABHALIYA (1) JNV RESULT (1) KACHUA (1) KAHEVATO (1) KAIZALA APPLICATION (1) KAKKO (1) KALAVAD (1) KALYANKARI YOJNA (1) KANKAREJ (1) KARKIDI (1) KARYANUBHAV (1) KAUSHALYA (1) KAVITA (1) KELAVANI NIDHI (1) KHADI SAPTAH (1) KHAS RAJA (1) KRIYATMAK SANSHODHAN (1) KVS (1) L.I.C (1) LALPUR (1) LATEST CURRENT AFFAIRS (1) LED (1) Logic (1) M.A (1) MA YOJNA (1) MAHESUL VIBHAG (1) MAHILA SURAKSHA (1) MAHITI KHATA (1) MAP (1) MATERIALS (1) MATHS AVAKAR (1) MATHS SCIENCE EXIBITION (1) MBBS (1) MEHNDI (1) MGVCL (1) MULKI SEVA NA NIYAMO (1) NANA VIBHAG (1) NGO (1) NIDAN KASOTI (1) NISPATIO (1) NOC (1) NOKRI (1) NON GRANTED (1) NRHM (1) NSDL (1) ONLINE PAY (1) PANIK (1) PARIPATRA FIX (1) PARYAVARAN DAY (1) PASSWORD (1) PAT (1) PATI PATNI (1) PAYLOT PROJECT (1) PERSONALITY DEVELOPMENT (1) PGVCL (1) PI (1) PMJAY (1) POEM (1) POKEMON (1) POLICE MATERIALS (1) PRAGNA CHAKSU (1) PRAGNA SONG (1) PRARTHNA (1) PRASUTI (1) PRAVESH (1) PRAVETOSAV 2015 (1) PRI - MATRIC (1) RAHEMRAHE (1) RAILWAY TIME TABLE (1) RAJAO 2016 (1) RAJAO LIST 2018 (1) RAKSHA SHAKTI UNI (1) RANGOLI (1) RANGPURANI (1) RASHI (1) RATION CARD (1) RE - TEST (1) RECIPES BOOK (1) REVISE FORM (1) ROJKAM (1) RPF (1) RUDHIPRAYOGO (1) SACHIV SHREE (1) SALARY (1) SAMMATI FORM (1) SANJIVANI YOJANA (1) SAPTAHIK TEST (1) SARKARI KAM (1) SARKARI PRATINIDHI (1) SAURASTRA IMO RESULT (1) SC JATI (1) SCI FORM (1) SCIENCE CITY (1) SEBC (1) SELVAS (1) SEVA PODHI (1) SHABDOHKOSH (1) SHALA AAROGYA (1) SHALA DAFTAR (1) SHIKSHAN SAHAY YOJANA (1) SHIKSHAN SUDHARNA (1) SIKSHAN LOAN (1) SKILL INDIA (1) SMART SCHOOLS (1) SMRUTI DHARA (1) SMRUTIDHARA (1) SOMANATH (1) SPARDHATMAK (1) SPECIAL CASE (1) SPL (1) SRG (1) SRP (1) ST (1) STATUE OF UNITY (1) STD - 1 TO 4 POEM (1) STD -12 (1) STD- 1 (1) STUDENT DEATH (1) STUDY MATIRIAL (1) SWACHCHTA AWARD (1) SWACHCHTA DOOT (1) SWACHHTA GRANT (1) SYMBOLS (1) T.D.O (1) T.L.M (1) TA. KE. NI (1) TABLET (1) TALL TAX (1) TARAL (1) TAS DITH (1) TAS FALAVANI (1) TAT-HTAT (1) TECHNICAL (1) TET 2 RESULT (1) TOFEL (1) TPO (1) TST (1) TYPING (1) Test 6 to 8 GUJ (1) UKEL UTSAV (1) UKHANA SANGRAH (1) UNIT TEST (1) UPSCALE (1) VAHIVATI BADLI (1) VAHIVATI SHABDAHKOSH (1) VALI SAMMELAN (1) VALI SAMPARK (1) VANKANER (1) VARDHIT PENSION YOJAN (1) VARSADI PANI (1) VARTAO (1) VER/ WER (1) VERO (1) VFS (1) VICHARTI VIMUKT (1) VIDHVA SAHAY (1) VIDHYA DIP (1) VIKALP FORM (1) VISA (1) VITAMINS (1) WINDOW 10 (1) WIRELESS (1) WISHISH (1) WORKSHOP (1) WORL IN BOX (1) pus (1) sec (1)

Our Followers

Popular Posts