Join Our Whatsapp Group to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Facebook Page to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Telegram Group to Get Latest Updates... : Click Here

Enter Your Email Here To Get Daily Updates Via Email

Search This Website

October 31, 2015

Current Affairs Interactive Quiz 31 October 2015

Global Tuberculosis Report 2015, Sakharov Prize and National Civil Aviation Policy among others. 

1.    Name the Indian para-athlete who on 28 October 2015 won silver medal in men's club throw F51 event of the IPC Athletics World Championships in Doha. 
a)    Amit Kumar Saroha
b)    Devendra Jhajharia
c)    Murlikant Petkar
d)    Rajinder Singh Rahelu

2.    Which of the following institution/organisation on 28 October 2015 released Global Tuberculosis Report 2015?
a)    International Public Health Institutes
b)    World Health Organization 
c)    Action for Global Health
d)    Infectious Disease Research Institute

3.    Who was conferred with the Sakharov Prize for Freedom of Thought on 29 October 2015 by the European Parliament?
a)    Raif Badawi 
b)    Boris Nemtsov 
c)    Malala Yousafzai
d)    Aung San Suu Kyi

4.    Which country on 29 October 2015 scrapped its decade-long One Child Policy allowing couples to have two children?
a)    China
b)    North Korea 
c)    Cuba
d)    Russia

5.     The Union Ministry of Women and Child Development on 29 October 2015 launched a new initiative to spread awareness about the Beti Bachao Beti Padhao scheme in collaboration with which mobile marketing company?
a)    Flytxt   
b)    Celltick Mobile Media India Pvt. Ltd.
c)    Mobiel and Internet Advertising   
d)    One97 Communications  

6.    Global IT services company HCL Technologies on 29 October 2015 acquired which CRM services firm?
a)    PowerObjects
b)    Eagle Creek Software Services
c)    IBISWorld
d)    Salesforce

7.    Name the China’s first lunar rover which on 29 October 2015 set the record for the longest working Moon rover.
a)    Lunokhod 2
b)    Yutu
c)    Prop-M Rover
d)    Sojourner

8.    Which Indian activist on 29 October 2015 was selected for the New York Global Leaders Dialogue Humanitarian Award?
a)    Brij Kothari
b)    Rashida Bee
c)    Bindeshwar Pathak
d)    Arvind Gaur

9.    The draft National Civil Aviation Policy unveiled on 30 October 2015 aims to bring India to which position in the global aviation sector from the current 10th position?
a)    Second
b)    Fourth
c)    Third
d)    Fifth

10.    Under whose leadership the ruling Chama Cha Mapinduzi (CCM) party of Tanzania on 29 October 2015 won presidential elections?
a)    Edward Lowassa
b)    Jakaya Kikwete
c)    John Pombe Magufuli
d)    Aboud Jumbe

11.    Which High Court on 29 October 2015 asked the National Environmental Engineering Research Institute (NEERI) to study River Godavari’s pollution during Kumbh Mela?
a)    Madras High Court
b)    Bombay High Court
c)    Delhi High Court
d)    Allahabad High Court

12.    Regional Connectivity Scheme (RCS) as proposed in the National Civil Aviation Policy announced on 30 October 2015 will become effective from
a)    1 April 2016
b)    1 January 2016
c)    1 March 2016
d)    1 December 2015

13.    Reserve Bank of India (RBI) on 29 October 2015 allowed non-resident Indians (NRIs) to subscribe to the National Pension System (NPS).  NPS became effective in which year?
a)    2004
b)    2005
c)    2009
d)    2006

14.    Which country has the largest cases of Tuberculosis (TB) in the world as revealed by the Global Tuberculosis Report 2015?
a)    China
b)    Russia
c)    India
d)    Pakistan

15.    The Defence Acquisition Council (DAC) presided by Defence Minister Manohar Parrikar on 29 October 2015 cleared new military modernisation proposals worth
a)    12000 crore rupees
b)    14500 crore rupees
c)    13000 crore rupees
d)    18000 crore rupees

Answers
1-(a)    6-(a)    11-(b)
2-(b)    7-(b)    12-(a)
3-(a)    8-(c)    13-(a)
4-(a)    9-(c)    14-(c)
5-(b)    10-(c)    15-(a)


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

DISE NI KAMGIRI ANGE PRESS NOTE DISE FORM BHARI C.R.C.CO NE API DEVA .

DISE NI KAMGIRI ANGE PRESS NOTE  DISE FORM BHARI C.R.C.CO NE API DEVA .


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

October 30, 2015

BREAKING NEWS :- GSSSB OFFICE SUPERINTENDENT RESULT DECLARE

BREAKING NEWS :- 
GSSSB OFFICE SUPERINTENDENT RESULT DECLARE


CLICK HERE TO GET RESULT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

B.A./B.COM.SEM-1 EXAM TIME TABLE NOV-15 DECLAARED FOR SAURASHTRA UNIVERSITY

B.A./B.COM.SEM-1 EXAM TIME TABLE NOV-15 DECLAARED FOR SAURASHTRA UNIVERSITY

B.A.SEM-1 EXAM TIME TABLE 


B.COM.SEM-1 EXAM TIME TABLE 


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

BREAKING NEWS:- CTET SEPTEMBER 2015 RESULT DECLARED

BREAKING NEWS:- 
CTET SEPTEMBER 2015 RESULT DECLARED 


CLICK HERE TO GET RESULT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

PORBANDAR :- UCHHA ABHIYAS MATE N.O.C. MELAVAVA BAVAT ANE TEMATE NU ARJI PATRAK ANE PRAMANPATRA

PORBANDAR :- UCHHA ABHIYAS MATE N.O.C. MELAVAVA BAVAT ANE TEMATE NU ARJI PATRAK ANE PRAMANPATRA 


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

October 29, 2015

WIRELESS MASSEGE :- MOSAM VIBHAG NI AGAHI 29/10/15 THI 03/11/15 DARMIYAN " CHAPLA " NAM NU VAVAJUDU AVAVANI ANE ATI BHARE VARSAD ( RAIN ) NI AAGAHI CHE.

WIRELESS MASSEGE :- MOSAM VIBHAG NI AGAHI 29/10/15 THI 03/11/15 DARMIYAN " CHAPLA " NAM NU VAVAJUDU AVAVANI ANE ATI BHARE VARSAD ( RAIN ) NI AAGAHI CHE.



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

RASTRIYA EKTA DIVAS 31 OCTOBER NI UJAVANI BABAT NO LATEST PARIPATRA

RASTRIYA EKTA DIVAS 31 OCTOBER NI UJAVANI BABAT NO LATEST PARIPATRA 



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

HAVETHI NEW PENSION SCHEAM HETHAL JODAYEL KARMACHARI NE NIVRUTI SAMAYE RAJA ROKAD RUPANTAR NO LABH MALSE....

HAVETHI NEW PENSION SCHEAM HETHAL JODAYEL KARMACHARI NE NIVRUTI SAMAYE RAJA ROKAD RUPANTAR NO LABH MALSE....



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Important Date wise Days For Competitive exam


Important Date wise Days For Competitive exam

January 1 - Global Family Day
January 15 - Army Day
January 23 - Netaji Subhas Chandra Bose’s birth anniversary
January 26 - Republic Day
February 4 - World Cancer day
February 21 - International Mother Language Day
March 8 - International Womens’ Day
March 12-World Kidney Day
March 15 - World Consumer Rights Day
March 21 - World Forestry Day
March 22 - World Water Day
March 23 - World Meteorological Day
March 24 - World TB Day
March 27 - World Drama Day
April 7 - World Health Day
April 25 - World Malaria Day
May 1 - International Labour Day
May 8 - World Red Cross Day
May 9 - Victory Day
May 21 - Anti –Terrorism Day
May 31 - World No Tobacco Day
June 5 - World Environment Day
June 8 - World Oceans Day
June 12 - World Day against Child Labour
June 14 - World Blood Donor Day
June 26 - International Day against Drug Abuse and Illicit Trafficking
June 27 - International Diabetes Day
July 11 - World Population Day
July 28 - World Nature Conservation Day
August 9 - International day of the World’s Indigenous People
August 15 - Independence Day (India)
August 29 - National Sports Day
September 5 - Teacher’s Day (Dr. Radhakrishnan’s Birth Day)
September 8 - International Literacy Day
September 16 - World Ozone Day
September 25 - Social Justice Day
September 27 - World Tourism Day
October 4 - World Animal Day
October 16 - World Food Day
November 14 - Children’s Day
November 18 - World Adult Day
December 1 - World AIDS Day
December 3 - International Day of People with Disability
December 10 - Human Rights Day
December 14 - World Energy Day
December 18 - International Migrants Day
December 20 - International Human Solidarity Day
December 29 - International Biodiversity Day

GK :

Current Affairs :

Click the below link For other competitive exams like TALATI, GPSC, IBPS, CCC, UPSC, HTAT, TET, TAT etc. :


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

31/10/2015 NA ROJ RUN FOR UNITY ANTARGAT BALMARATHON ANE PRABHAT FERI NU AAYOJAN RAD THAVA BABAT

31/10/2015 NA ROJ RUN FOR UNITY ANTARGAT BALMARATHON ANE PRABHAT FERI NU AAYOJAN RAD THAVA BABAT 



To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

CCC EXAM HALL TICKET IS ISSUED WHOSE PROMOTION (or) HIGHER SCALE (or) CONFIRMATION OF APPOINTMENT IS PENDING ON OR BEFORE 05-09-2011.

CCC EXAM HALL TICKET IS ISSUED WHOSE PROMOTION (or) HIGHER SCALE
(or) CONFIRMATION OF APPOINTMENT IS PENDING ON OR BEFORE 05-09-2011.


CLICK HERE TO DOWNLOAD HALL TICKIT

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

HTAT & TET 2- ALL SUBJECT WISE OFFICIAL ANALYSIS & TET 1,TET 2 AND HTAT MARKSHEET RELATED NEWS FROM SEB

HTAT & TET 2- ALL SUBJECT WISE OFFICIAL ANALYSIS & TET 1,TET 2 AND HTAT MARKSHEET RELATED NEWS FROM SEB


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Current Affairs Interactive Quiz 29 October 2015

Doing Business 2016 report, NITI Aayog Panel on Innovation and Russia’s manned mission to Moon among others.

1.    What is India’s rank on ease of doing business as per Doing Business 2016 report released by the World Bank on 27 October 2015?
a)    127
b)    128
c)    129
d)    130

2.    Government of Andhra Pradesh on 27 October 2015 declared drought in identified seven districts. Which region of the state was the worst affected by the drought?
a)    Rayalaseema
b)    North Coastal Andhra
c)    Central Coastal Andhra
d)    South Coastal Andhra

3.    Who on 27 October 2015 was appointed as the chair of the Inter-Governmental Negotiations (IGN) on UN Security Council (UNSC) reforms?
a)    Munir Akram
b)    Léo Mérorès
c)    Sylvie Lucas
d)    Hamidon Ali

4.    Which Indian company in collaboration with Karbon Kinetics on 27 October 2015 launched new environmental friendly green personal transportation vehicles for the Indian market?
a)    Bird Mobility
b)    ICML Motors
c)    KTM Sportmotorcycles
d)    LML

5.    What is the name of the chip that was launched in the third week of October 2015 by the Bengaluru-based Saankhya Labs to power White-Fi devices?
a)    Agni
b)    Pruthvi
c)    Jal
d)    Aakash

6.    Which bank 27 October 2015 announced setting up of the Kukuza Project Development Company (KFDC) in Africa?
a)    Exim Bank
b)    Bank of India
c)    Indian Bank
d)    State Bank of India

7.    Lord Gulam Noon who died on 27 October 2015 in Britain was famously known by which name?
a)    King Maker
b)    Curry King
c)    LGN
d)    Food Star

8.    Which Committee was constituted by Union Government on 27 October 2015 with a view to simplify the provisions of the Income Tax Act, 1961?
a)    BS Baswan committee
b)    T Haque committee
c)    RV Easwar Committee
d)    SM Khan Committee

9.    Which country on 27 October 2015 announced its plans to send manned moon mission by 2029?
a)    Russia
b)    China
c)    Japan
d)    India

10.    Which project was launched by the Union Finance Minister Arun Jaitley on 27 October 2015 to facilitate taxpayers by reducing their need to physically appear before tax authorities?
a)    Pahal Project
b)    eBasta platform
c)    e-Sahyog project
d)    e-Mitra project

11.    Which of the following state on 27 October 2015 decided to host South Asian Rugby 7’S Championship in 2016?
a)    Madhya Pradesh
b)    Himachal Pradesh
c)    Jammu and Kashmir 
d)    Uttarakhand

12.    World Bank on 27 October 2015 released Doing Business 2016 report titled Measuring Regulatory Quality and Efficiency. Which of the following countries topped the list?
a)    Singapore 
b)    New Zealand
c)    Denmark 
d)    Republic of Korea 

13.    Which of the following country emerged as the largest consumer of gold in the world as per a Gold Survey released by Thomson Reuters on 17 October 2015?
a)    China
b)    India
c)    Korea
d)    Brazil

14.    Who headed the Committee on Innovation constituted by NITI Aayog that submitted its report on 27 October 2015 recommending private funding for R&D?
a)    Dr. T Haque
b)    Anil Chandra Punetha
c)    PK Srivastava
d)    Prof Tarun Khanna
15.    What is the name of the exercise between Indian Navy and Sri Lankan Navy that began on 27 October 2015 at Trincomalee, Sri Lanka?
a)    SLINEX
b)    EKUVERIN
c)    VAJRA
d)    ISLNEX
Answers
1-(d)    6-(a)    11-(c)
2-(a)    7-(b)    12-(a)
3-(c)    8-(c)    13-(b)
4-(a)    9-(a)    14-(d)
5-(b)    10-(c)    15-(a)


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

October 28, 2015

HTAT REVISED RESULT RELATED EXCLUSIVE NEWS BY AAPNU GUJARAT thanks to Hitesh patel

HTAT REVISED RESULT RELATED EXCLUSIVE NEWS BY AAPNU GUJARAT thanks to Hitesh patel


To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Categories

NEWS PAPER (351) ANAND (296) NEWS (208) 7th PAY (206) Paripatra (204) VS (112) HTAT (108) CCC (96) ROJGAR SAMACHAR (80) BHARTI (79) GUNOTSAV (79) Job (74) FIX PAY (68) POLICE (68) JUNAGHAD (67) NIYAMAK SHREE (66) MADHYAMIK (63) PRAGNA (62) SANGH (61) BLO (58) TALATI (58) KUTCH (55) GPSC (51) ONLINE TRANSFER (51) TAT (49) Current affairs (48) MDM (48) PANCHMAHAL (47) BANASKATHA (46) JAMNAGAR (46) UPCHARATMAK (45) SURAT (42) CRC/ BRC (41) RAJKOT (39) CURRENT AFAIRS (38) EBC (38) KHELMAHAKUMBH (37) TET - 2 (36) PATAN (35) RESULT (34) ELECTION (33) FIX PAGAR (33) SSC (33) TALIM (33) VADODARA (33) WHATSAPP (33) NEET (32) NMMS (32) PRAVASI (32) KHEDA (31) GK (30) TET - 1 (30) AADHAR CARD (29) MISSION VIDHYA (29) AADHAR DISE (28) BADLI (28) BISAG (28) SSA (28) AVAKAR (27) PRAVETOSAV (27) VIKALP CAMP (27) DAHOD (26) HIGHER SECONDARY (26) MAHESANA (25) TET (25) NADIAD (24) STD - 5 (24) VIDHYASAHAYAK (24) BHAVNAGAR (23) CRC / BRC (23) SABARKANTHA (23) STD - 4 (23) 10 - 11 - 12 RESULT (22) DIGITAL GUJARAT SCHOLARSHIP (22) GSSSB (22) PDF FILE (22) SSC / HSC (22) BANASKANTHA (21) EXCEL FILE (21) LTC (21) PARINAM PATRAK (21) PORBANDAR (21) SCHOLARSHIP (21) TECHNOLOGY (21) AHAMADAVAD (20) AHMADABAD (20) BHARUCH (20) HSC (20) STD - 10 (20) SURENDRANAGAR (20) 15th Aug (19) BHAVANAGAR (19) DEVBHUMI DWARKA (19) GANDHINAGAR (19) INCOM TEX (19) PANCHANG (19) UCHHATAR PAGAR (19) 500 1000 (18) AMRALY (18) BAL MELO (18) Bank Exam (18) EXAM AYOJAN (18) FOREST (18) PENSION (18) GIR SOMNATH (17) IBPS (17) RAILWAY (17) STD - 12 (17) BAOU (16) FREEDOM251 (16) GSRTC (16) NAS (16) NAVSARI (16) PSI (16) SHISYAVRUTI (16) TECNOLOGI (16) ARVALLI (15) AWARD (15) JAVAHAR NAVODAY (15) MORBI (15) PAPER SOLUTION (15) SMC (15) SWACHHTA SAPTAH (15) Std- 8 (15) CRC/BRC (14) EXAM FILE (14) GRANTED SCHOOL (14) GRANTED SECONDARY (14) IMMIGRATION TIMES (14) JIO 4G (14) MAHISAGAR (14) STD - 7 (14) VALASAD (14) AAYOJAN (13) CCC MSU (13) FAJAL (13) LOK SANSAR (13) NAVODAY (13) PF (13) SAURASTRA UNI (13) SIKSHAK JYOT (13) STD - 10 ANSWERKEY (13) 26th Jan (12) BIN SACHIVALAY (12) D.A (12) MAHEKAM (12) RAJA (12) SHIKSHAN SAHAYAK (12) STD-6 (12) V.S.BHARTI 2017 (12) VADODRA (12) 6 TO 8 (11) AAJNO ITIHAS (11) ANSWER KEY (11) BIN ANAMAT (11) CCC RESULT GFSU (11) CPF (11) DA (11) DIVADANDI (11) EKAM KASOTI (11) EXPERT ACADEMY (11) GUJCET (11) KUTCH - BHUJ (11) SEB (11) VACHAN SAPTAH (11) YOG (11) YOGA DAY (11) CBSE RESULT (10) CCC GFSU (10) CHOTAUDEPUR (10) GSEB (10) HIGH COURT (10) IVRS (10) NIOS D.EL.Ed (10) SCIENCE FAIR (10) SISYAVRUTI (10) TV NEWS (10) B.ed (9) BOTAD (9) CCC GUJARAT UNI (9) CCC HNGU (9) CCC RESULT MS UNI (9) CCC SPU (9) DPEO (9) ECO CLUB (9) GRADE (9) HTAT BHARTI (9) INSPIRE (9) JEE (9) NARMADA (9) NIOS D.EL.Ed (9) NON CRIMILEYER (9) POST (9) TET 2 (9) INSPIRE AWARD (8) KHATAKIYA (8) MOGHVARI BHATHA (8) NEWS PARER (8) Online Quiz (8) RAJA NA NIYAMO (8) SETUP (8) STD :- 6 (8) TET - II (8) TET 1 (8) UPSC (8) VIKALP (8) YOU TUBE (8) 10% ANAMAT (7) BADLI FORM (7) BADLI NA NIYAMO (7) BAL SANSAD (7) BANK (7) BUDGET (7) CBSE (7) CCC SAURASHTRA UNI (7) CCC result (7) CM (7) CTET (7) GONOTSAV (7) GPSSB (7) HMAT (7) KACHHUA (7) MADYAMIK (7) MAMALATDAR (7) MATDARYADI (7) MATERNITY LEAV (7) MPHW (7) NPS (7) ONLINE BADLI 2017 (7) PTC (7) SOLUTION (7) SPIPA (7) STD - 3 (7) STD - 8 (7) STD - 9 (7) SWACHCH VIDHYALAY PURASKAR (7) TDS (7) 7 PAY (6) ALL EXAM (6) AMBEDKAR (6) ATD (6) CCC RESULT SAURASTRA (6) CCC VNSGU (6) GODHRA (6) GPF (6) GSERB (6) GUJARAT POLICE (6) HTAT MATIRIALS (6) JAHER RAJAO (6) LEKH (6) LICENCE (6) MEENA KI DUNIYA (6) MODASA (6) NAVI SHIKSHAN NITI (6) NTSE (6) OBC (6) ONLINE ATTENDANCE (6) PALANPUR (6) PANCARD (6) PRESNOTE (6) REMEDIAL (6) RTE (6) SCE (6) STD - 11 (6) TET - I (6) 1 TO 5 (5) 6/7/8 PARINAM PATRAK (5) AHAMDAVAD (5) BANK JOB (5) C.P.ed (5) CCC RESULT GTU (5) CCC RESULT GUJ (5) CCC RESULT SPU (5) DANG (5) DEO (5) DIGITAL GUJARAT (5) DOOT (5) DWARKA (5) GAURAV DIN (5) GYAN SAPTAH (5) HALL TICKET (5) HELTH (5) HTAT FALJO (5) INTERNET GRANT (5) JUTH VIMA (5) LAGHUMATI (5) LC (5) LOK RAKSHAK (5) MANTRI MANDAL (5) MATRUBHASHA (5) NAME - SURMANE - BIRTHDAY (5) OVER SET UP (5) PAGAR GRANT (5) PITRUTVA (5) PUSTAKALAY (5) SATAT GER HAJAR (5) SHIKSHKA JYOT (5) SPORT (5) STD - 1 (5) STD - 1 - 2 (5) STD - 12 ANSWERKEY (5) STD - 2 (5) STD :- 1 (5) TEST (5) TEST PAPER (5) VADH - GHAT (5) smartphone (5) ANDROID (4) APJ (4) BHARTI MELO (4) CCC IITRAM (4) CCC RESULT SOUTH (4) CCC VERI (4) DISE (4) DIVYANG MITRA YOJNA (4) EPF (4) English (4) FACEBOOK (4) FIX (4) GENERAL REGISTER (4) GSSEB (4) GUJARAT UNI (4) GYANKUNJ PROJECT (4) HINDI SEVAK (4) HTAT/TET - 2 (4) IELTS (4) JANVA JEVU (4) JAVAHAR NAVODAY FORM (4) JIVAN SHIKSHAN (4) JOK (4) KGBV (4) MATHS SCIENCE MANDAL (4) NCERT (4) NET (4) PAPER STYLE (4) PASSPORT (4) RIO 2016 (4) RMSA (4) RTI (4) S.T (4) SACHIVALAY (4) SEMESTER (4) SERVIC BOOK (4) SHALAKOSH (4) SPU (4) STD -7 (4) TABIBI (4) TEACHERS JOB (4) TELECONFERENCE (4) TET -1 (4) TIME TABLE (4) VIDHYALAXMI BOND (4) VIMO (4) 1 TO 8 TEST (3) AMITA RAVAL (3) ANTRIK BADLI (3) APPLICATION (3) ARAS PARAS (3) ASI (3) BOOK (3) CALENDAR (3) CALL LATER (3) CCC 50 MUKTI (3) COLLAGE (3) DEPARTMENT EXAMINATION (3) DIPLOMA (3) DOMICILE CERTIFICATE (3) ENGLISH BOOK (3) EXCEL FORMULA (3) FALAVANI (3) FIX CASE (3) FULL PAY (3) GCERT (3) GRANTED COLLEGE (3) GUJ UNI (3) GUJARAT QUIZ (3) GUNOTSAV OLD PAPER (3) GYANODAY (3) HETUO (3) HINDI EXAM (3) HINDI VINIT (3) HNGU RESULT (3) ICDS (3) INCRIMENT (3) JAMIN (3) KALA MAHAUTSAV (3) KALA UTSAV (3) KALAMATSAV (3) KASHOTI (3) MEDICAL (3) MENA RADIO (3) MOTHER TERESA (3) NEET ANSWERKEYS (3) NEW TIME TABLE (3) OLYMPIC (3) OMR (3) ONGC (3) PAGLA (3) PALAK MATA PITA (3) PPF (3) PRAN (3) PRAVESHOTSAV (3) PRET (3) PSI - ASI (3) PSI-ASI (3) RTO (3) SBI (3) SCINCE EXIBISION (3) SHALA SAPTAH (3) SHATHI (3) SONG (3) STAFF NURSE (3) STD - 6 (3) STD 3 (3) TEACHER'S DAY (3) TET - 2 PAPER (3) TET-TAT-HTAT (3) TEXTBOOK (3) TOLL BOOTH (3) TPEO (3) VACATION (3) 15aug speech (2) 20% HRA (2) 5G (2) AAPNI MAA (2) AAVAK CERTIFICAT (2) ANALYSIS (2) ANAMAT VARG (2) BAL FILMOTSAV (2) BIN LATIMI (2) BIO METRIC (2) BLUE PRINT (2) BONUS (2) CA (2) CCC BAOU (2) CCC BARODA (2) CCC MSU HALL TICKET (2) CCC+ (2) CHARGE SOPVA (2) CLASS - 1- 2- 3 (2) COMPUTER (2) CPF NEW FORM (2) D.EI.ed (2) DEEVADANDI (2) DIET (2) DY.S.O (2) ELECTION CARD (2) EPIC (2) FORM (2) G.R (2) GAS (2) GATISHIL GUJARAT (2) GHADIYA (2) GNYAN PARAB (2) GPRB (2) GR (2) GRAM UDAY (2) GSEB SEM - 1 - 3 (2) GUJ CET (2) GUJARAT INFORMATION (2) GUJARAT SARKAR (2) GURU PURNIMA (2) HAND WASH DAY (2) HIMMATNAGAR (2) HTAT ANUBHAV (2) HTAT PAPER SOLYUTION (2) HTAT PATRAK (2) IAS (2) IIM (2) INDIAN ARMY (2) INETRNET (2) INSURANCE (2) JAHERNAMU (2) JATIO (2) KALYAN NIDHI (2) KALYANPUR (2) L.C (2) LAB (2) LOW COLLEGE (2) LPG (2) M.Ed (2) MADICAL (2) MARRIAGE CERTIFICATE (2) MASHIK PATRAK (2) MERIT (2) MOVIE (2) NAV VARDHIT PENSION FORM (2) NAVA PUSTAKO (2) NEW EDUCATION (2) NPR (2) NTSC (2) ONLINE FORM (2) ONLINE PAGAR BILL (2) OPPOSITES WORDS (2) PANCHAYAT VIBHAG (2) PATRAKO (2) PESHGI (2) PRAGNA ACTIVITIES (2) PRAMANPATRA (2) PRATHNA (2) PRAVAS AAYOJAN (2) PRI METRIK (2) PSE (2) RAJPIPLA (2) REMIDIAL (2) REPORT CARD (2) ROSTER (2) SAMSUNG (2) SAS (2) SAURASTRA (2) SC (2) SCHOOL INSPECTOR (2) SCHOOL SOFTWERE (2) SCIENCE (2) SELF CERTIFICATED (2) SHALA SALAMATI (2) SHYSHYAVRUTI (2) SINIOR CLERK (2) SMS (2) SOGANDHNAMA (2) STD - 1 TO 8 (2) STD - 5 TO 8 (2) SWACHTA AUOJAN (2) SWALAMBAN YOJNA (2) TDO (2) TEA PROFILE (2) TRANSPOTETION (2) TUTION (2) Test 6 Ss (2) UCHHA ABHIYAS (2) UNA (2) UNIVERSITY (2) UPER PRIMARY (2) USA (2) V.S (2) VALI FORM (2) VALSAD (2) VAN DIVAS (2) VIDESH LOAN (2) VIKLANG (2) VIRTUL CLASS (2) VS PATRAK (2) WIFI (2) WIND (2) YAD KARO KURBANI (2) ZONAL (2) 0 TO 9 ANK (1) 1 TO 100 (1) 11 months (1) 144 KALAM (1) 15 H (1) 1997 (1) 20 (1) 20% (1) 2018 (1) 30/09 (1) 31 (1) 4G (1) 5 YEARS V.S (1) 7 (1) 9 (1) 9-20-31 (1) AAMBEDKAR (1) AANGALVADI (1) AAROGYA VIBHAG (1) AAROHAN (1) AASHA VARKAR (1) ABHIYOGYATA (1) ADMIT CARD (1) ALL DETAILS (1) ALL FORMS (1) ALL SCHOOL (1) ALLOWANCE (1) ALOVIRA (1) ANM (1) ARJI (1) ATM (1) B.Sc (1) BAPS (1) BHARTI NIYAM (1) BHARTIYA BANDHARAN (1) BHASHA DEEP (1) BHILODA (1) BIN HATHIYARI (1) BLOG AWARD (1) BLOOD GROUP (1) BOARD (1) BOND (1) BPL (1) BRP (1) C.L (1) C.U.G PLAN (1) CAREER GUIDANCE (1) CAST LIST (1) CCC MATERIALS (1) CCC RESULT SURAT (1) CCRT (1) CHANA (1) CHILDREN'S DAY (1) CHITRO (1) CO.O. (1) COMPUTERISE PATRAKO (1) CPT (1) CRC (1) CRICKET (1) CRICKET IPL (1) CRPF (1) CYCLONE (1) DARPAN DAIRY (1) DBT (1) DESK (1) DICTIONARY (1) DIN VISHESH (1) DIWALI (1) DNA (1) DPSSB (1) DRDA (1) DRESS (1) DUDH (1) DYSP (1) E BOOK (1) E-Dristi' (1) E.B.C (1) EBC FORM (1) ECHHO CLUB (1) EK VICHAR (1) ELECTIC BILL (1) EMPLOYMENT (1) ENG GRA (1) ESSAY (1) EXAM MALKHU (1) EXTERNAL FORM (1) FHW (1) FIT INDIA (1) G - SLES (1) G.K (1) GADHADA (1) GAMBHIR ROGO (1) GANPATI (1) GANT (1) GEB REGISTER (1) GK Guru Page (1) GNAN SAPTAH (1) GNM (1) GOVERNMENT (1) GPS (1) GRADUATE (1) GRATUITY (1) GRISHMOTSAV (1) GSET (1) GSSB (1) GUAJRAT GAUN SEVA PASANDGI MANDAL (1) GUJ FONT (1) GUJARAT SEVA AAYOG (1) GUJARATI GRAMER (1) GUJCAT (1) GUJJCAT (1) GYAN PARAB (1) GYAN PARAM (1) GYAN ZALAK (1) GYANPARAB (1) Google (1) HAIR STYLES (1) HALL HALL TICKET (1) HEAD CLERK (1) HELMET (1) HM DESKBOARD (1) HONEY (1) HOSPITAL (1) HTAT BADLI (1) HTAT MODEL PAPER 1 TO 11 (1) HTAT ONLINE BOOK (1) HTAT ONLINE QUIZ 1 TO 10 (1) HTAT PAPER (1) HTAT RESULT (1) HTAT TEST (1) ICT AWARD (1) IFSC CODE APP (1) IIET (1) IMMARJANCY (1) INKRIMENT (1) INNOVATION (1) ISRAEL (1) IT RETURNS (1) ITC (1) ITI ANSWERKEY (1) ITI CALL LETER (1) JAIL (1) JAIL RESULT (1) JAM KHABHALIYA (1) JNV RESULT (1) KACHUA (1) KAHEVATO (1) KAIZALA APPLICATION (1) KAKKO (1) KALAVAD (1) KALYANKARI YOJNA (1) KANKAREJ (1) KARKIDI (1) KARYANUBHAV (1) KAUSHALYA (1) KAVITA (1) KELAVANI NIDHI (1) KHADI SAPTAH (1) KHAS RAJA (1) KRIYATMAK SANSHODHAN (1) KVS (1) L.I.C (1) LALPUR (1) LATEST CURRENT AFFAIRS (1) LED (1) Logic (1) M.A (1) MA YOJNA (1) MAHESUL VIBHAG (1) MAHILA SURAKSHA (1) MAHITI KHATA (1) MAP (1) MATERIALS (1) MATHS AVAKAR (1) MATHS SCIENCE EXIBITION (1) MBBS (1) MEHNDI (1) MGVCL (1) MULKI SEVA NA NIYAMO (1) NANA VIBHAG (1) NGO (1) NIDAN KASOTI (1) NISPATIO (1) NOC (1) NOKRI (1) NON GRANTED (1) NRHM (1) NSDL (1) ONLINE PAY (1) PANIK (1) PARIPATRA FIX (1) PARYAVARAN DAY (1) PASSWORD (1) PAT (1) PATI PATNI (1) PAYLOT PROJECT (1) PERSONALITY DEVELOPMENT (1) PGVCL (1) PI (1) PMJAY (1) POEM (1) POKEMON (1) POLICE MATERIALS (1) PRAGNA CHAKSU (1) PRAGNA SONG (1) PRARTHNA (1) PRASUTI (1) PRAVESH (1) PRAVETOSAV 2015 (1) PRI - MATRIC (1) RAHEMRAHE (1) RAILWAY TIME TABLE (1) RAJAO 2016 (1) RAJAO LIST 2018 (1) RAKSHA SHAKTI UNI (1) RANGOLI (1) RANGPURANI (1) RASHI (1) RATION CARD (1) RE - TEST (1) RECIPES BOOK (1) REVISE FORM (1) ROJKAM (1) RPF (1) RUDHIPRAYOGO (1) SACHIV SHREE (1) SALARY (1) SAMMATI FORM (1) SANJIVANI YOJANA (1) SAPTAHIK TEST (1) SARKARI KAM (1) SARKARI PRATINIDHI (1) SAURASTRA IMO RESULT (1) SC JATI (1) SCI FORM (1) SCIENCE CITY (1) SEBC (1) SELVAS (1) SEVA PODHI (1) SHABDOHKOSH (1) SHALA AAROGYA (1) SHALA DAFTAR (1) SHIKSHAN SAHAY YOJANA (1) SHIKSHAN SUDHARNA (1) SIKSHAN LOAN (1) SKILL INDIA (1) SMART SCHOOLS (1) SMRUTI DHARA (1) SMRUTIDHARA (1) SOMANATH (1) SPARDHATMAK (1) SPECIAL CASE (1) SPL (1) SRG (1) SRP (1) ST (1) STATUE OF UNITY (1) STD - 1 TO 4 POEM (1) STD -12 (1) STD- 1 (1) STUDENT DEATH (1) STUDY MATIRIAL (1) SWACHCHTA AWARD (1) SWACHCHTA DOOT (1) SWACHHTA GRANT (1) SYMBOLS (1) T.D.O (1) T.L.M (1) TA. KE. NI (1) TABLET (1) TALL TAX (1) TARAL (1) TAS DITH (1) TAS FALAVANI (1) TAT-HTAT (1) TECHNICAL (1) TET 2 RESULT (1) TOFEL (1) TPO (1) TST (1) TYPING (1) Test 6 to 8 GUJ (1) UKEL UTSAV (1) UKHANA SANGRAH (1) UNIT TEST (1) UPSCALE (1) VAHIVATI BADLI (1) VAHIVATI SHABDAHKOSH (1) VALI SAMMELAN (1) VALI SAMPARK (1) VANKANER (1) VARDHIT PENSION YOJAN (1) VARSADI PANI (1) VARTAO (1) VER/ WER (1) VERO (1) VFS (1) VICHARTI VIMUKT (1) VIDHVA SAHAY (1) VIDHYA DIP (1) VIKALP FORM (1) VISA (1) VITAMINS (1) WINDOW 10 (1) WIRELESS (1) WISHISH (1) WORKSHOP (1) WORL IN BOX (1) pus (1) sec (1)

Our Followers

Popular Posts